Otrdien plkst. 18 Olimpiskā centra „Ventspils” Mini Pitch laukumā startēs Tornado.lv un Olimpiskā centra „Ventspils” Trīs bumbu spēles.

Futbola sacensības, kurās komandas sacentīsies par FK „Ventspils” balvām turpināsies arī 6.jūlijā, to sākums plkst.18. Futbolā komandas sacentīsies pieci pret pieci (vārtsargs un četri laukuma spēlētāji), un šīs varētu būt viens no grūtākajiem posmiem, jo katrai komandai būs pieejamas tikai divas maiņas.

Trīs bumbu spēļu otrā disciplīna būs BK „Ventspils” balvu izcīņa strītbolā, kas notiks 14.jūlijā plkst. 18. Strītbola sacensības, notiks stāvlaukumā pie Olimpiskā centra basketbola halles ieejas. Spēlētāji spēlēs trīs pret trīs, bet pārējie četri komandas dalībnieki drīkstēs būt kā maiņa.

Spēles noslēgsies ar Klondaikas Tex Mex balvu izcīņu pludmales volejbolā, kas notiks 23.jūlijā plkst.10, Ventspils pludmales volejbola laukumos. Pludmales volejbola sacensības būs īpašas ar to, ka tajās sacentīsies četri pret četri, nevis kā ierasts pāri. Tas tādēļ, lai vairāk izceltu komandas spēli un dotu iespēju piedalīties arī tiem interesentiem, kuriem volejbols nav tā stiprākā puse.

Trīs bumbu spēlēs savu dalību apstiprinājušas astoņas komandas: Tārgale, Tornado, Olimpiskais centrs „Ventspils”, NJ Racing 3 bumbu komandaĒrgļi, dacik & co, kafejnīca “A-10” un Veterāni. Būtiskākais sacensību noteikums ir tāds, ka mačiem viena komanda drīkst pieteikt tikai septiņus spēlētājus, ar kuriem jāstartē visos trīs sporta veidos. Lai mači būtu pēc iespējas objektīvāki, plānots, ka katrā sporta veidā katra komanda tiktsies ar katru - lai ne tikai veiksme, kā tas citreiz sportā gadās, bet meistarība nosaka labākos.

Kā pazīstamākos sportistus, kas pieteikušies spēlēm, var minēt basketbolistus Sandis Buškevics, Atis Ozols, kā arī vairākus Volejbola kluba „Ventspils” pārstāvjus. Sacensību laikā būs iespēja veldzēties ar īpašiem Klondaikas Tex Mex dzērieniem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: