Latvijas čempionāta pludmales futbolā pirmās kārtas spēlēs FK Honda tikās ar turnīra debitantēm – komandām Jaunais Dinamietis un Raita –, izcīnīja vienu uzvaru un vienu reizi saviem pretiniekiem piekāpās pēcspēles sitienos.

Pirmajā spēlē ventspilnieki tikās ar Jauno Dinamieti, un tā izvērtās ļoti sīva un interesanta. Sākumā vadībā ar 2:0 un 3:2 bija mūsējie (vārti Mihailam Rjumšinam, Ruslanam Marčenkovam, Vitālijam Petkevičam), pēc tam vadības grožus ar 4:3 jau pārņēma dinamieši, bet beigās ventspilnieki spēja izraut neizšķirtu (Sergejs Ciganovs). Mača uzvarētājs tika noteikts pēcspēles sitienu sērijā, kurā labāki izrādījās pretinieki.

Otrajā mačā FK Honda tikās ar vēl vienu turnīru debitantu – Raita, kas mūsējiem gan ir labi zināms, jo abas vienības ziemā spēlēja Latvijas čempionātā telpu futbolā. Šajā duelī ar 4:2 pārāki bija mūsu futbolisti (pa diviem vārtiem Rjumšinam un Marčenkovam).

Ar četriem izcīnītajiem punktiem (trīs par uzvaru un viens par zaudējumu pēcspēles sitienos) ventspilnieki pēc pirmās kārtas spēlēm ieņem ceturto vietu. Uzvaru abās spēlēs izcīnījuši tikai Kreisa, Skonto un RTU futbolisti. Otrās kārtas spēlēs 4. jūnijā mūsējie tiksies ar Skonto un vienībuTUC/FTA, kam vēl nav izdevies tikt pie neviena punkta.

Rezultatīvāko spēlētāju sarakstā Mihails Rjumšins un Ruslans Marčenkovs ar trīs rezultatīviem sitieniem ieņem dalītu ceturto–astoto vietu. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: