Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas fināla izšķirošajai cīņai vairāk spēka tomēr bija atlicis BAA Rīga spēlētājiem, kas apspēlēja Ventspils Augstskolas komandu, kļūstot par čempioniem, bet ventspilniekiem atstājot sudraba medaļas.

Ventspilniekiem arī šajā mača nevarēja palīdzēt Niks Neverčiks un atgriezties laukumā nespēja arī Uģis Pinete, un tieši problēmas ar spēlētāju rotāciju galu galā kļuva par lielāko mājinieku problēmu. Stabilāk visu maču aizvadīja viesi, kas gan arī neiztika bez kļūdām un neveiksmēm, taču īsti izmantot mūsējiem neizdevās. Cerības lauzt spēli un izraut uzvaru VeA bija arī pēdējā ceturtdaļā, taču tad komanda palika bez Kārļa Apsīša, pēc tam arī Dāvja Čodera, un resursu, lai izrautu uzvaru, vairs neatlika.

VeA piedzīvoja zaudējumu 73:82 un visā sērijā piekāpās ar 2:3, tā tiekot pie otra lielākā kausa un sudraba medaļām. LBL finālmači Ventspilī gan nav beigušies, jo jau svētdien startēs 1. divīzijas izšķiroši mači – par Latvijas zeltu cīnīsies BK Ventspils un VEF.

Foto: Sportacentrs.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: