Dienu pēc Lieldienām, 26. aprīlī, Basketbola klubs „Ventspils” uzsāks Latvijas Basketbola līgas pusfinālu un uz to klubs sarūpējis īpašu iespēju allaž skaļākajiem atbalstītājiem – skolēniem.

Lai gan vēl uz šo brīdi nav zinām, kurš būs pusfināla pretinieks – BK „Valmiera” vai BK „Barons/O!Karte”, tomēr izšķirošās spēles tiek gaidītas ar lielu nepacietību, vēl jo vairāk līdzjutēju vidū. Tāpēc BK „Ventspils” sarūpējis lielisku iespēju mūsu skaļākajiem un atraktīvākajiem līdzjutējiem – skolēniem, kuri visas sezonas laikā ir izrādījuši nesavtīgu atbalstu un īstu fanošanas garu, piedāvājot kļūt par atraktīvāko, skaļāko un krāšņāko BK „Ventspils” līdzjutēju klasi un balvā saņemt apmaksātu autobusu vienas dienas pavasara ekskursijai pa Latviju pašu izvēlētā maršrutā.

Par akcijas dalībniekiem var kļūt ik viena klase Latvijā, kur komandu veido klases skolēni kopā ar savu skolotāju, kā arī draugiem, radiem un paziņām, kļūstot par kuplāko, skaļāko un atraktīvāko klasi. Lai pieteiktos akcijai, klases pārstāvim ir jādodas uz Olimpiskā centra „Ventspils” Basketbola halles kasi un katram dalībniekam jāiegādājas biļete par īpašo cenu – Ls 0,50. Savukārt klases audzinātājai ieeja uz spēli būs bez maksas. Iegādājoties biļetes, klase tiks reģistrēta kā akcijas dalībniece, un tiks piešķirta komandas krāsa, kuru varēs izmanto komandas kopējam noformējumam un kalpos kā atpazīšanas zīme. Skolas no citām Latvijas pilsētām, kuras vēlas piedalīties šajā akcijā, var sazināties ar BK „Ventspils” administrāciju pa tālruni 63621966 vai e pastu info@bkventspils.lv un pieteikt savu klasi, tādējādi rezervējot biļetes, kuras varēs izpirkt spēles dienā.


Skaļāko, atraktīvāko un draudzīgāko klasi noteiks pārējie spēles apmeklētāji, kuri spēles lielajā pārtraukumā līdz pat spēles pēdējai ceturtdaļai varēs balsot par saviem favorītiem. Tā klase, kura saņems visvairāk līdzjutēju balsu, iegūs galveno balvu – apmaksātu autobusu vienas dienas pavasara ekskursijai pa Latviju pašu izvēlētā maršrutā.


Skaļa, krāsaina un jautra solās būs 26. aprīļa diena, kurā BK „Ventspils” spēlētāji priecāsies saņemt atbalstu no saviem īpašajiem faniem. Basketbolisti vēl jo vairāk priecāsies, ja pasākuma laikā katrai klasei izdosies kļūt par saliedētu un draudzīgu komandu, kas ir viens no galvenajiem priekšnosacījumiem cīņai par lielām uzvarām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: