Ventspils Augstskolas fakultātes 16. aprīlī vērs savas durvis visiem interesentiem, lai iepazīstinātu plašāk ar studiju programmām un to specifiku.

Ventspils Augstskolā iespējams studēt Ekonomikas un pārvaldības fakultātē, Tulkošanas studiju fakultātē un Informācijas tehnoloģiju fakultātē.

Katra fakultāte īpaši šai dienai būs sarūpējusi dažādus pārsteigumus, aktīvākie Fakultāšu dienas apmeklētāji tiks pie dažādām balviņām.

Dienas laikā paredzēts „Ekonomistu turnīrs 2011", kuru rīko Ekonomikas un pārvaldības fakultāte, kā arī atklātā lekcija „Vācu valoda mūsdienu latviešu valodā", kuru vadīs Tulkošanas studiju fakultātes studenti. Savukārt Informācijas tehnoloģiju fakultāte piedāvās iespēju izstrādāt dažādus modeļus un darboties elektronikas laboratorijā.

Visas dienas laikā, katrā fakultātē norisināsies dažādi konkursiņi, un būs iespēja nofotogrāfēties kopā ar augstskolas talismanu - kaiju Ventiņu.


Šajā dienā būs iespējams pārliecināties, ka Ventspils Augstskolas laboratorijas aprīkotas ar modernāko aparatūru, lai kvalitatīvi varētu veikt praktiskos darbus, studiju process cieši saistīts ar praktisku iemaņu gūšanu, pieejamas kopmītnes ar skatu uz jūru, ir iespējams darboties zinātniskajos institūtos, un studentiem, pateicoties Ventspils pilsētas domes atbalstam, ir iespējams bez maksas nodarboties ar sportu Olimpiskā centra sporta bāzēs.

Ventspils Augstskolas Fakultāšu diena 2011

2011.gada 16.aprīlī

Ekonomikas un pārvaldības fakultāte

Reģistrēšanas Ventspils Augstskolas 1.stāva foajē no plkst.11:30

12:00 – 15:00 „Ekonomistu turnīrs2011”

Tulkošanas studiju fakultāte

Reģistrēšanas Ventspils Augstskolas 1.stāva foajē no plkst.11:30

13:00 – 13:40 Vācu valoda mūsdienu latviešu valodā

13:40 – 14:40 Ātrrunāšanassacensības un citi konkursiņi

Informācijas tehnoloģiju fakultāte

Pulcēšanās un reģistrēšanās Ventspils Augstskolas 1.auditorijā no plkst. 11:30

12:00 – 15:00

I Matemātiskā modelēšana

II Praktiskais darbs elektronikas laboratorijās

III Dažādi konkursiņi

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: