Gandrīz vienlaicīgi mačus šodien aizvadīja trīs Ventspils sporta spēļu komandas, tiekot pie diviem panākumiem, bet sarūgtināja atkal BK Ventspils spēlētāji, piedzīvojot zaudējumu Valmierā.

Ar Gulbenes komandām ventspilnieki – studenti un futbolisti – tikās Ventspilī. Futbola klubs savus līdzjutējus iepriecināja ar četriem lieliskiem tālsitieniem un svinēja pārliecinošu uzvaru. Pirmajā puslaikā precīzi bija Mišels Maki un Ritvars Rugins, bet pēc pārtraukuma vārtus guva arī uz maiņu uznākušais Jevgeņijs Kosmačovs un Vladimirs Bespalovs – otro virslīgas maču pēc kārtas FK Ventspils svinēja uzvaru 4:0.

Ventspils Augstskola uzņēma Gulbenes Bukus LBL 2. divīzijas pusfināla pirmajā mačā. 20 minūtēs mūsējie iekrāja 25 punktu pārsvaru (48:23), bet viesi tomēr prata noorganizēt intrigu. Par milzīgu problēmu kļuva buku zonas aizsardzība, un plusi strauji dila. Viesi tika arī trīs punktu attālumā, taču tas arī viss. VeA izšķirošajos brīžos pārliecinoši nospēlēja abos laukuma galos, svinot uzvaru 85:68. Ar 26 punktiem izcēlās Dāvis Čoders, bet double-double Ervīnam Jonātam un Andrejam Gražulim – 14+14 un 14+12.

Diemžēl jau otro reizi salīdzinoši īsā laikā Valmieru iekarot nesanāca BK Ventspils spēlētājiem – šoreiz zaudējums 71:75. It kā jau šī spēle mūsējiem no turnīra tabulas viedokļa neko vairs nenozīmēja, bet tomēr... Šķiet, pacietības mērs līdzjutējiem pilns ir jau labu laiku un diezin vai var viņiem lūgt saprast vēl vienu dīvaino zaudējumu. Tāds ir arī šis – komanda spēlē tikai bez Rašada Andersona pret klubu, kura sniegums atkarīgs faktiski no 3-4 basketbolistu spēles, kuriem ir arī ilgs spēles laiks. Tomēr zaudējam cīņu pie groziem (-19!!!) un, pieļaujot par 11 kļūdām mazāk, atkal zaudējam, turklāt spēlēs laikā nonākot pamatīgos mīnusos. Protams, cāļus basketbolā skaita pavasarī, un atliek vien cerēt...

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: