Ventspils Mūzikas vidusskolā sestdien un svētdien notiek Eiropas Sociālā Fonda atbalstītie tālākizglītības kursi mūzikas teorijas skolotājiem.

Daudzveidīgas mācību metodes izglītības programmas priekšmetā Mūzikas valoda apgūst  15 reģiona mūzikas skolu pedagogi, 7 Ventspils Mūzikas vidusskolas pedagogi, kā arī 3 skolotāji no Aizputes Mūzikas skolas un 1 pedagogs no E. Melngaiļa Liepājas Mūzikas vidusskolas. 

Tālākizglītības kursus vada Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas profesore Ilma Grauzdiņa, asoc. profesore Anda Beitāne, doktorants Valdis Bernhofs, muzikoloģe Ināra Lēnspēlniece un lektore Liene Batņa.

Ilma Grauzdiņa tālākizglītības kursu dalībniekiem stāsta par metroritma sensoro uztveri un harmonijas elementu apguvi mūzikas žanros, bet ar harmonijas ābeci – harmonijas elementu apguvi klātesošos iepazīstinās Ināra Lēnspēlniece.

Lektore Liene Batņa informē par radošajiem uzdevumiem sākumskolas audzēkņiem, bet Anda Beitāne stāsta par to kā iepazīt dažādus mūzikas stilus improvizējot grupā un to kā pielietot projektu darbu mūzikas valodas elementu apguves procesā. Savukārt Valdis Bernhofs kursu dalībniekus iepazīstina ar metodisko materiālu Mūzikas mācībā un integrētās nodarbības videoanalīzi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: