Šodien "Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) bronzas sērijas otrajā spēlē "Liepāja" mājās uzņems "Ventspili". Mačs Liepājas Olimpiskajā centrā sāksies plkst.20, un tiešraidē to pārraidīs kanāls TV4.

Sērijā līdz trīs uzvarām ar 1-0 vadībā ir "Ventspils", kas sestdien mājās uzvarēja ar 101:76.

Pēc tam komandas 17. maijā atgriezīsies Ventspilī. Ja būs nepieciešams vairāk spēļu, tās tiks aizvadītas 20. maijā Liepājā un 23. maijā Ventspilī.

"Ventspils" bronzas finālā spēlēs sesto reizi. Iepriekš četros gadījumos no pieciem izdevies uzvarēt, tai skaitā Liepājas komandu 2016. gadā (3-2).

Liepājnieki par bronzu cīnīsies desmito reizi, iepriekš izdevies uzvarēt četrās sērijās no deviņām, pēdējo reizi pērn - 3-1 pār "Ogri".

Šosezon Latvijas - Igaunijas līgas pamatturnīrā komandas savstarpējās spēlēs izcīnīja pa vienai uzvarai viesos (6. oktobrī "Liepāja" bija pārāka ar 102:96, 24. janvārī "Ventspils" revanšējās ar 90:70).

"Ventspils" no ceturtdaļfināla bija brīva, bet pusfinālā ar 1-3 atzina "Rīgas Zeļļu" pārākumu. "Liepāja" pirmajā kārtā ar 3-2 pārspēja "Ogri" un otrajā ar 0-3 zaudēja "VEF Rīga" komandai.

Finālsērijā līdz četrām uzvarām ar 2-0 vadībā ir "VEF Rīga".

Pērn par čempioniem kļuva "VEF Rīga" basketbolisti, kuri finālā ar 4-1 pārspēja "Ventspili", bet cīņā par bronzu "Liepāja" ar 3-1 bija pārāka pār "Ogri".

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: