Finišējis Ventspils pilsētas 9. atklātajā čempionātā kērlingā, kurā septiņu mēnešu garumā cīnījās astoņas komandas, punktu turnīram pieliekot ar aizraujošu finālturnīru.

Par 2010./2011.gada čempionvienību kļuva sieviešu komanda „Pērles”, izšķirošajā spēlē ar 9:3 pārspējot komandu „IceSharks”. Līdz ar to „Pērlēm” čempiontitulu izdevās iegūt jau trešo sezonu pēc kārtas. Uzvaru kaldināja Gunta Millere (komandas skips), Aija Rudzīte, Rita Ozoliņa, Agita Puriņa un Indra Veckāgane. Savukārt, komandas „IceSharks” sastāvā sudraba medaļas izcīnīja Andris Janbergs (skips), Dace Ābelīte, Lia Pertia, Anda Dzelme un Jānis Birznieks.

Cīņā par bronzas medaļām tikās vīru komandas „CO2” un „Arbo”. Regulārā čempionāta uzvarētāju - komandu „CO2” turpināja vajāt arī iepriekšējās play-off spēlēs piemeklējušās neveiksmes, un bronzas medaļas pēc pārliecinošas uzvaras 14:1 tika „Arbo” (Mārtiņs Libkovskis, Lauris Bērziņš, Aivis Bērziņs, Kārlis Libkovskis, Jānis Krauze ). „CO2” (Olafs Indersons, Mārtiņš Diške, Andris Lasmanis, Imants Baņķis, Anatolijs Pugačs un Viesturs Grosbārdis) nācās samierināties ar ceturto vietu.

Sīvā cīņā par piekto vietu, komanda „Lavīna” ar 9:6 pieveica jauniešu komandu „QUATTRO”, bet mačā par čempionāta septīto vietu pārāka bija kluba zēnu komanda „Ice Storm”, kas ar rezultātu 11:6 uzvarēja pieredzējušo komandu „33 minūtes”.

Čempionāts ir noslēdzies, taču kluba komandām sezona vēl turpinās. Kmanda „IceSharks” maijā startēs Latvijas čempionātā jauktajām (mix) komandām, bet abas jauniešu komandas „QUATTRO” un „Ice Storm” pieteiktas Latvijas junioru čempionātam sieviešu un vīriešu konkurencē. Vasarā kluba komandas gatavojas startēt vairākos starptautiskos kērlinga turnīros. Savukārt, kluba petanka sekcija ir jau aktīvi uzsākusi otro petanka sezonu, kas Ventspilī turpināsies līdz pat vēlam rudenim.

Kērlingā jaunā sezona tiks uzsākta septembra sākumā ar gada lielāko notikumu pilsētas kērlinga dzīvē – 10. starptautisko turnīru „Ventspils kauss 2011”.   

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: