Ventspils Olimpiskās vienības 3x3 basketbolists Kārlis Pauls Lasmanis, Šveices komandas ''Lausanne'' sastāvā, Japānas pilsētā Hachinohe City izcīnījis uzvaru augstas kategorijas turnīrā ''3x3. EXE Super Premier'' finālposmā.

''3x3.EXE Super Premier'' ir starptautisks turnīrs, kas izveidots Japānas, Taizemes un Austrālijas komandām un turnīrā aizvadīti trīs posmi un nu arī finālposms. ''Lausanne'' komanda par uzvaru nopelnīja 100 000 ASV dolāru un izcīnīja ceļazīmi uz FIBA Pasaules tūres posmu Ulanbatorā.

Pusfinālā un finālā lozannieši, kuri startēja trīs spēlētāju sastāvā, uzvarēja divas Japānas komandas, attiecīgi Hačinohes ''Dime'' ar 18:15 un ''Alphas'' ar 21:15.

Nākamais pārbaudes turnīrs Kārlim Paulam Lasmanim kopā ar Latvijas 3x3 basketbola izlasi paredzēts 23. un 24. martā Francijā, kam turpat sekos vēl viens pārbaudes turnīrs. Plānots, ka komandas sastāvā Lasmanis spēlēs kopā Nauri Miezi, Zigmāru Raimo un Franci Gustavu Lāci.

Latvijas 3x3 basketbola izlase turpina gatavoties trijiem Parīzes Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīriem un pirmais no tiem Latvijas izlasei notiks no 12. līdz 14. aprīlim Honkongā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: