LBL 2. divīzijas pusfinālā iekļuvuši Ventspils Augstskolas basketbolisti, kas ceturtdaļfinālā pieveica Liepājas lauvas 2, bet tagad mērosies spēkiem ar pieredzējušajiem Gulbenes Bukiem.

Apskati video!

Ceturtdaļfinālā komandām izdevās pa reizei uzvarēt savā laukumā, tāpēc bija nepieciešama arī trešā spēle, kas risinājās Ventspilī. Azartiskā cīņā pārāki ar 77:67 izrādījās ventspilnieki, kuriem mača gaitā izdevās tikt arī pie lielākiem plusiem. 20 punktus uzvarētājiem guva Kārlis Apsītis, bet 17 Dāvja Čodera rēķinā. Ventspils studenti sāncenšiem lika kļūdīties 21 reizi, turklāt 19 gadījumos tas tika darīts, pārķerot sāncenšu piespēles.

Pusfinālsērijā, kas arī ilgs līdz divām uzvarām, mūsējiem pretī nāks Gulbenes Buki, kas visai negaidīti apspēlēja regulārās sezonās trešo spēcīgāko komandu Ogre. Gulbeniešu galvenie vilcēji ir pieredzējušie Mikus Sokolovs, Gundars Rauza un Agris Kazāks, piepalīdzot 19 gadus vecajam Ingaram Aizpuram. Šiem trim spēlētājiem ir ne tikai lielākais spēles laiks, bet arī labākie statistikas rādītāji. Piemēram, Rauza pirmajā ceturtdaļfināla mačā guva 30 punktu, bet otrajā mačā izcēlās ar 21, savukārt rezultatīvākais ar 25 punktiem bija Sokolovs.

Pusfināla pirmā spēle risināsies 13. aprīlī Ventspilī, kur nepieciešamības gadījumā 17.aprīlī komandas aizvadīs arī izšķirošo, trešo cīņu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: