"Ogre" šodien savā laukumā "Pafbet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) spēlē tiksies ar "Ventspili". "Ogres" un "Ventspils" spēle Sporta arēnā "Ogre" sāksies plkst.19, spēli tiešraidē translējot televīzijas kanālam TV4 un tīmekļa vietnei "Sportacentrs.com".

"Ogre" pēdējā cīņā viesos ar 82:73 pieveica "Parnu Sadam", bet "Ventspils" četru uzvarētu spēļu sēriju pārtrauca "VEF Rīga" uzvarot ar 99:76.

Ogrēniešiem Kristaps Dārgais šosezon vidēji mačā ir guvis 7,5 punktiem, kā arī sakrājis 9,8 atlēkušās bumbas un 5,1 rezultatīvu piespēli, bet nesen komandas rindas papildinājušais Andris Misters ir kļuvis par rezultatīvāko komandā, caurmērā mačā gūstot 15,7 punktus.

"Ventspils" rezultatīvākais spēlētājs ar vidēji spēlē gūtiem 21,2 punktiem ir Išmaels El-Amins, bet Linards Jaunzems ir guvis 17,1 punktu un sakrājis 7,7 atlēkušās bumbas.

"Ogre" ar 16 uzvarām 28 cīņās ieņem septīto vietu, bet "Ventspils" ar 19 uzvarām 27 spēlēs ir ceturtā.

Šosezon LIBL spēlē ar 84:78 savā laukumā uzvarēja ventspilnieki.

Plkst.19 Liepājas Olimpiskajā centrā "Liepāja" sāks spēli ar "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola", cīņu tiešraidē translējot tīmekļa vietnei "Sportacentrs.com".

Vēl vienā cīņā trešdien "Latvijas Universitāte" (LU) "Rimi" Olimpiskajā centrā plkst.19 tiksies ar Tallinas "Kalev"/"Snabb", spēli tiešraidē translējot tīmekļa vietnei "Sportacentrs.com".

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: