Tārgales basketbola komanda Kuldīgas novada čempionātā, kurā jau bija nodrošinātas zelta medaļas, arī pēdējā spēlē izcīnīja uzvaru, turklāt sasniedzot arī papildus uzstādīto uzdevums.

Tā kā no turnīra tabulas viedokļa pēdējam mačam nebija nekādas nozīmes, tārgalnieki, lai papildus motivētu sevi cīņai, izvirzīja sev īpašu izdevumu – sasniegt 100 punktus. Izdevās gan uzvarēt, gan tikt pie trīsciparu skaitļa, mačā svinot panākumu 105:65. Līdz ar to Tārgales šo turnīru noslēdza bez zaudējumiem.

Par vērtīgāko spēlētāju Tārgales komandā tika atzīts Pēteris Rudzājs, kurš saņēma arī īpašu balvu – lietussargu no Klondaikas. Kuldīgas novada čempionāta rīkotāji bija sarūpējuši arī citas balvas, tā patīkami pārsteidzot spēlētājus un komandas, kurām tika kūkas, medaļas, diplomi, bet uzvarētājiem arī kauss. Tārgalnieki balvas jau ir gan saņēmuši, gan apmazgājuši, bet, vērtējot aizvadīto čempionātu, atzīst, ka ir liels gandarījums par uzvaru un stabilitāti.

Tārgales komandas sastāvs šajā turnīrā: komandas kapteinis Jānis Čerņavskis, Uldis Ālītis, Elvis Nelma, Pēteris Rudzājs, Kārlis Gubāts, Raivis Upe, Enrijs Velmunskis, Sandis Rumbergs, Intars Rudītis, Gatis Kārše, Raimonds Oliņš, Kristaps Burkovskis,Elivs Zanders un Normunds Šefanovskis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: