27 gadus vecais ventspilnieks un Latvijas izlases centrs, Klāvs Čavars parakstījis līgumu uz vienu sezonu ar Japānas basketbola klubu Jokohamas "Excellence". Jokohamas "Excellence" spēlē Japānas basketbola piramīdas trešajā stāvā.

"Tā man būs jauna pieredze, kas palīdzēs personīgajā izaugsmē, attīstībā un dos iespēju parādīt savus talantus. Spēlētājam ir svarīgi pieņemt izaicinājumus un izbaudīt pieredzi. Nevaru sagaidīt pievienošanos komandai," paziņojumā par līguma parakstīšanu citēts Klāvs Čavars.

Viņš palīdzēja Latvijas izlasei pirmo reizi vēsturē kvalificēties Pasaules kausam. Laukumā dodoties 12 spēlēs un lielāko daļu sākot starta pieciniekā, Čavars vidēji izcēlās ar 6,8 punktiem un 5,1 atlēkušo bumbu. Pirms gada izbraukuma uzvarā pret Slovākiju Čavars iemeta 12 punktus un savāca 15 atlēkušās bumbas, no kurām 12 tika izcīnītas zem pretinieku groza.

Pagājušajā sezonā Čavars pārstāvēja Ļubļinas "Start". Polijas kausā izdevās sasniegt finālu, kamēr Polijas čempionātā bija jāsamierinās tikai ar 13. vietu. Arī gadu iepriekš centrs spēlēja Polijā, bet pirms tam pārstāvēja Minskas "Tsmoki", uz kuru pārcēlās pēc sezonām "Ventspils" un VEF rindās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: