"Ventspils" basketbolisti ceturtdien "Pafbet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) piekāpās Mārtiņa Meiera un Zigmāra Raimo pārstāvētajai Tallinas "Kalev"/"Cramo". "Ventspils" mājās Tallinas komandai piekāpās ar 76:86 (24:26, 17:15, 19:23, 16:22).

Mājinieki sāka ar 7:2 izrāvienu pēc Emenjuela Vembija divpunktu metiena, taču nākamos astoņus punktus guva viesi.

Līdzīga spēkošanās turpinājās arī otrajā ceturtdaļā, viesiem lielāko pārsvaru panākot ceturtdaļas vidū - 35:27 pēc Meiera divpunktu metiena.

Viesi labāk aizvadīja otro puslaiku, trešajā ceturtdaļā vairākkārt tiekot līdz deviņu punktu pārsvaram, bet pēdējā spēles nogrieznī panākot arī divciparu pārsvaru.

Mājiniekiem 20 punktus sakrāja Artūrs Ausējs, 14 punktus - Kristaps Mediss.

Meiers viesu rindās ar 28 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām kļuva par mača rezultatīvāko spēlētāju, bet Raimo sakrāja divus punktus un četras atlēkušās bumbas.

20 punktus un septiņas atlēkušās bumbas sakrāja Veslijs van Beks, 13 punktus - Hugo Toms, bet 11 punktus - Henrijs Veids-Četmens.

"Ventspils" ar deviņām uzvarām un septiņām neveiksmēm turnīra tabulā atrodas septītajā vietā, kamēr Tallinas vienība ar bilanci 10-3 noslēdz labāko trijnieku, atpaliekot tikai no "VEF Rīga" un "Prometey".

Ventspilnieki pēdējā aizvadītajā mačā ar rezultātu 82:74 pārspēja Raplas "Avis Utilitas", veiksmīgi pārtraucot četru neveiksmju sēriju. Tikmēr Tallinas komanda pēdējās astoņās aizvadītajās spēlēs piedzīvojusi tikai vienu neveiksmi, ar rezultātu 67:91 atzīstot "VEF Rīga" pārākumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: