Šogad gadu mijā Ventspils viesus un ceļotājus, kuru interesēs būs uzzināt, ko piedzīvot Ventspilī, pārsteigs jauna visitventspils.com mājaslapas identitāte, kuras saturs kļuvis pieejamāks, modernāks, ērtāk lietojams un uztverams.

Lapa joprojām nodrošinās virtuālās vēstniecības funkciju, sniedzot informāciju pilsētas viesiem par tūrisma objektiem, naktsmītnēm un pasākumiem Ventspils pilsētā un novadā, piedāvājot pamata saturu astoņās valodās, saturam pievienotie skaistie un neatkārtojamie Ventspils skati tapuši pateicoties Ventspils vietējo fotogrāfu radītajiem attēliem. Savukārt jaunā dizaina un funkcionalitātes tīmekļa vietnes visitventspils.com izstrāde tapusi Ventspils Tūrisma informācijas centram ciešā sadarbībā ar zīmolu aģentūra ''BrandBox'' un digitālo aģentūru ''Caballero''.

Jaunajā Ventspils tūrisma identitātes lapas skatā ir rotējoša četru sezonu Parallax panorāma, kas ļauj apmeklētājam uzreiz atpazīt Ventspils populārākos tūrisma objektus un nekavējoties uzzināt vairāk informāciju gan par pašu objektu, gan darba laikiem un kontaktiem.

Lapas pasākumu kalendārs un jaunumu sadaļa kļuvušas ērtāk lietojamas un uztveramākas.

Ērtai lapas lietošanai pieejams Favorītu grozs ar iespēju izveidot personalizētu maršrutu, ko mājaslapas lietotājam, apskatot piedāvāto saturu, ir iespēja pievienot favorītu grozam, piespiežot sirds formas ikonu, lai vēlāk apskatītu savas atzīmētās favorītu iespējas. Favorītu grozs piedāvā apskatīt sevis saglabāto pievienoto saturu un arī izveidot savu maršrutu, mainot objektu secību, kādā kārtībā tos dabā vēlēsies apmeklēt, papildus saņemot Google Maps norādes, kā arī iespēju izdrukāt saglabāto favorītu sarakstu.

Pelni ventus sadaļa piedāvā iepazīties, kas ir venti, apskatīt ventu nominālus, uzzināt, kur saņemt ventus, kā arī, kā tos pelnīt un tērēt. Šobrīd, lai pelnītu ventus, autorizējoties, apmeklētājiem ir iespēja spēlēt spēli ''Cik daudz Ventspils ir Tevī?'', aizpildot vienkāršoto tekstu par ventspilnieku pārliecību un dzīves uztveri, nopelnīt var 2000 ventus, kurus klātienē var izņemt vienu reizi mēnesī Tūrisma informācijas centrā vai Ventu bankas filiālē – Olimpiskā centra "Ventspils" viesnīcā.

Lai apmeklētājiem radītu paplašinātu uztveri ne tikai par Ventspils pilsētu, bet arī par Ventspils novada teritoriju, sadaļu blokos Ko darīt, Kur palikt, Kur paēst ir pievienota paplašināta iespēja – reģiona izvēle un interaktīva karte, kas veicina izprati, cik Ventspils novadam ir pagastu un kur tieši tajos atrodas objekts un kādas ir šīs vietas piedāvātās tūrisma iespējas.

Pēc ceļotāju lielās intereses TIC, tapušas divas pavisam jaunas sadaļas:

Kas jāzina par Ventspili - sadaļas saturs izceļ Ventspils unikalitāti, vērtības un iepazīstina tuvāk ar karogu, ģerboni, īpašo Ventiņu dialektu un pastāsta, kādēļ Ventspilī ir sava laika zona un nauda, kā arī kas ir ''Govju parādes'' eksponāti un kur tie sastopami.

Sadaļa Piedzīvo Ventspili ir sezonāla tūrisma esence, kur ko apmeklēt attiecīgajā laika posmā, kas aktuāls tieši šajā brīdī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: