Dāvanas saviem mīļajiem varat sarūpēt ne tikai Ziemassvētkos, bet radīt patīkamu un negaidītu pārsteigumu arī Jaungada naktī. Kā iepriecināt un pārsteigt otro pusīti, lai Jaunā gada  nakts ir priekpilna? Ja svētku skrējienā Jums ir aptrūkušās idejas, tad mēs palīdzēsim šo jautājumu atrisināt.

Dāvanas viņam un viņai

Vienmēr laba izvēle, kā iepriecināt otro pusīti ir sarūpēt smaržas. Šāda dāvana būs tieši laikā gan viņam, gan viņai. Katru reizi lietojot smaržas otrā pusīte iedomāsies par Jums un kopā sagaidīto Jauno gadu, kas piešķirs šai dāvanai vēl lielāku vērtību.

Daiļā dzimuma pārstāvi patīkami pārsteigsiet, ja pasniegsiet viņai burvīgu rotaslietu komplektu vai gredzenu ar briljantiem. Padomājiet, kas Jūsu mīļotajai vislabāk varētu piestāvēt zelta, sudraba, pērļu vai briljanta rotaslietas un sagādājiet viņai šo skaistumu.

Praktiskas un ļoti noderīgas dāvanas

Iespējams, ka Jūsu otrā pusīte ir ieminējusies, ka vēlas jaunu mobilo telefonu? Jūs šo vēlēšanos varat piepildīt un negaidīti mirkli pirms pusnakts pasniegt jaunu telefonu.  Kā populārāko mobilo telefonu modeli pēdējā laikā varam minēt iPhone 14, kas patiks gan tiem, kas jau ir iecienījuši iPhone telefonus, gan tiem, kas ar iPhone vēl tikai vēlas “sadraudzēties”.

Dāvanas saņemt ir ļoti jauki, bet ne vienmēr tas ir primāri nepieciešams. Daudz svarīgāk ir kopā pavadītais laiks, kas paliek atmiņa un iegūtas emocijas. Tāpēc Jums ir iespēja burtiski “nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu” un uzdāvināt kādu dāvanu karti vai kuponu uz koncertu, pasākumu vai meistarklasi, kuru varat apmeklēt kopā ar savu otro pusīti.

Šobrīd koncertu un meistarklašu piedāvājums ir liels, jāspēj tikai atrast to, kas patiks gan Jums, gan Jūsu otrai pusītei un vakars noteikti būs izdevies.

Laiks lasīšanai un spēlēm

Laba grāmata patiks grāmatu cienītajiem, bet laba grāmata varbūt arī uzrunās cilvēku, kas regulāri nelasa, bet izlasot saistošu grāmatu, var mainīt savas domas par lasīšanu. Ja zināt, kas interesē otro pusīti, tad varat mēģināt arī interesēm pieskaņot grāmatu.

Lasīšana ir ne tikai brīvā laika pavadīšanas veids, bet tā ir iespēja paplašināt savu redzesloku, uzzināt kaut ko jaunu un vienkārši atpūsties. Daudzi cilvēki izvēlas lasīt, jo lasīšana sniedz lielisku prāta un domu atslodzi.

Vīriešu kārtas pārstāvi varētu mēģināt pārsteigt ar Playstation 5. Par šo dāvanu varētu teikt to pašu, ko par grāmatas dāvināšanu. Playstation 5 iepriecinās kā tos, kas jau spēlē, kā arī tos, kas tikai vēlas izmēģināt kādas spēles.

Dāvanu klāsts, ko varētu dāvināt un iepriecināt otro pusīti ir liels. Ja esat kopā jau ilgāku laiku, tad, protams, ir jāpadomā nedaudz vairāk, kā pārsteigt mīļoto.

Bet paturiet prāta, ka nav nozīmes dāvanas lielumam, bet gan tam, ka Jūs savu otro pusīti atceraties un iepriecināt.

Dāvanas, ar ko iepriecināt otro pusīti Jaunajā gadā varat meklēt e- veikalā 220.lv. Kas nodrošina operatīvu un drošu piegādi, lai dāvanu varētu saņemt pēc iespējas ātrāk un iepriecināt savu mīļoto 31. decembra vakarā.

Varbūt Jūs izvēlēsieties kādus citus dāvanu piedāvājumus no interneta veikala 220.lv, jo savu otro pusīti tikai Jūs pazīstat vislabāk un zināsiet, kas ir tas, pēc kā šis cilvēks ilgojas un, kas ir tas, kas liks viņa acīm mirdzēt un sirdij gavilēt.

Lasi vēl