Nākamajā trešdienā, 13.jūlijā Būšnieku ezera peldvietā risināsies Ventspils Tautas triatlona 1. posma sacensības, uz kurām aicināts jebkurš, kurš vēlas izmēģināt spēkus šajā sporta veidā.

«Kādas ir Jūsu asociācijas dzirdot vārdu TRIATLONS? Tas taču ir Dzelzs vīru sports! Laiks kliedēt šo mītu. Triatlons ir ikvienam! To var jebkurš! Tieši tā – triatlons ir ikvienam. Šis daudzveidīgais sporta veids ir lieliska fiziskā aktivitāte, kas ļauj attīstīt fiziskās spējas daudzveidīgi un interesanti!Tādēļ esiet laipni aicināti piedalīties Ventspils Tautas triatlonā,» skaidro organizatori.

Tas būs iesācējiem un interesentiem draudzīgs treniņa tipa pasākums ar īsām, triatlona iepazīšanai un izmēģināšanai piemērotām distancēm. 100-150m peldēšana drošā dziļumā, 8-12km riteņbraukšana un 1.25-2,5km skriešana. Izmēģiniet un izbaudīt kustības prieku varēs jebkurš – gan pieaugušie, gan jaunieši, gan bērni. Viss, kas ir nepieciešams, ir peldētprasme pamatlīmenī, velosipēds un ķivere, un skriešanas apavi. Pieredzējušie Ventspils triatlonisti iedrošinās, uzmundrinās, palīdzēs ar padomu!

Ventspils Tautas triatlons notiks trīs posmos: 13. jūlijā, 10. augustā un noslēdzošais posms 3. septembrī. Norises vieta būs nemainīga – Būšnieku ezera peldvieta Talsu ielā. Informācija atrodama interneta vietnē triatlons.lv. Uz jautājumiem Jums atbildēs organizators Māris Priedēns pa telefonu 29288659. Pieteikšanās pa epastu maris.priedens@itp.com.lv un arī pasākuma vietā.

Ventspils Tautas triatlona 1. posmā ierašanās un reģistrēšanās no pulksten 17, bet sākums pulksten 18.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: