Latvijas čempionātā telpu futbolā zaudējumu pret valsts čempioniem Nikar spēlētājiem piedzīvojuši Hondas futbolisti, bet Kuldīgas novada čempionāta finālā spēlēja Latus sardze.

Kuldīgas novada atklātajā čempionātā futzālā pusfinālā tikās divas Ventspils vienībās –

VTO un Latus sardze. Ventspils derbija pirmais puslaiks aizritēja ar Latus sardzes teritoriālo pārsvaru, taču pārvērst vārtos viņi to spēja tikai reizi, kad precīzi sita Deniss Babuļs. Pēc pārtraukuma ostinieki panāca izlīdzinājumu (Dmitrijs Kuzmins) un arī izvirzījās vadībā (Igors Potapenko). Mača izskaņā Latus sardze, lai glābtu maču, vārtsarga vietā cīņā sūtīja vēl vienu laukuma spēlētāju un tas tiešām nostrādāja – precīzi sita Mihails Vinogradovs, panākot 2:2.

Līdz ar to šī pusfināla uzvarētāju bija jānoskaidro pēcspēles sitienu sērijā. Tajā lieliski nospēlēja Latus sardzes vārtsargs Ainis Sīpols, atvairot izšķirošo sitienu un ievedot savu komandu finālā. Tajā ventspilniekiem pretī nāca Liepājas Varavīksne, kas pusfinālā ar 5:1 apspēlēja Kuldīgas Autoskolu. Savukārt VTO un autoskolnieki tikās mačā par trešo vietu.

Finālā aizraujošā cīņā veiksmīgāki izrādījās liepājnieki. Pirmajā puslaikā Varaviksnei padevās veiksmīgs pretuzbrukums, kurā izdevās atklāt rezultātu, bet pēc pārtraukumā rezultāts kļuva jau 2:0 liepājnieku labā. Trīs minūtes līdz mača beigām Sergejs Ciganovs vienus vārtus atguva un Latus sardze metās pēc neizšķirta, tomēr panākt to nespēja. Līdz ar to Kuldīgas novada čempionāta uzvarēja Varavīksne, bet Latus sardzei sudraba medaļas. Cīņā par trešo vietu VTO neatstāja nekādas cerības autoskolniekiem, svinot uzvaru 5:1 (2 vārti Andrim Grīslim). 

Latvijas čempionātā telpu futbolā zaudējumu sēriju turpina Honda, kas viesos tikās ar čempionāta līderiem Nikars un piedzīvoja bezierunu zaudējumu 0:9 (0:3). Mūsu komanda uz Rīgu bija devusies tikai septiņu spēlētāju sastāvā, un tas bija pirmais mačs šajā sezonā, kurā „Honda” nespēja gūt vārtus. Turnīra tabulu šī spēle gan būtiski nemainīja, jo arī tiešie pretinieki piedzīvoja zaudējumus. Mūsu komanda šobrīd astoņu komandu konkurencē saglabā piekto vietu. 

Nākošo spēli Latvijas telpu futbola čempionātā FK Honda aizvadīs sestdien, 26. martā plkst. 14 sporta hallē Pārventa tiekoties ar TSI Futsal Team komandu. Mūsējiem līdz turnīra noslēgumam atlikušas četras spēles, tāpēc uzvara pret turnīra tabulā sestajā vietā esošo TSI Futsal Team būs ļoti nozīmīga, lai nosargātu savas pozīcijas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: