Rīgā norisinājās gadskārtējais Latvijas Hokeja federācijas (LHF) biedru kongress, kurā iesaistījušies 53 biedri. Šajā ikgadējā forumā notika jaunu biedru uzņemšanu un biedrība ''Ventspils Hokeja savienība'' tika uzņemta par pilntiesīgu LHF biedrs.

LHF biedra statuss biedrībai ''Ventspils Hokeja Savienība'' dod iespēju pieteikt komandas Latvijas bērnu un jaunatnes čempionātos, ņemt dalību LHF komitejās un saņemt palīdzību no LHF, lai popularizētu un attīstītu hokeju Ventspilī. HK ''Ventspils'' 2021./2022. gada sezonā Latvijas bērnu un jauniešu čempionātā (LBJČH) startē piecās vecuma grupās un Junioru Attītstības līgā.

HK ''Ventspils'' U-13 puiši klubam sagādāja pirmās LBJČH medaļas, U-13B grupā izcīnot godpilno 2. vietu. Par čempioniem kļuva HK Tukums, bet ventspilnieki aiz sevis atstāja HS Kurbads komandu. Medaļas tika pasniegtas 9. maijā Latvijas hokeja izlases pārbaudes spēles laikā starp Latvijas un Kazahstānas valstsvienībām. Jaunajiem hokejistiem kā balva un stimuls turpmāk trenēties bija gan iespēja klātienē vērot Latvijas hokeja izlases pārbaudes spēli Arēnā Rīga, gan tikšanās ar Latvijas izlases hokejistiem sagatavošanās posmā.
JAHL un U-9 komandas ir noslēgušas sezonu, U-9 komanda savā apakšgrupā sezonu noslēdza labāko sešiniekā, U-11, U-15 un U-17 komandām līdz maija beigām paredzēts vēl aizvadīt pēdējās sezonas spēles.

Marta, aprīļa un maija mēnešos tika aizvadīti trīs U-8 vecuma grupas turnīri OC Ventspils ledus hallē. Turnīros dalību ņēma komandas no Ventspils, Talsiem, Brocēniem un Tukuma. HK ''Ventspils'' mazie hokejisti visos turnīros piedalījās ar divām komandām un viena no komandām maija turnīrā izcīnīja 1. vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: