Četri Ventspils Boksa kluba audzēkņi piedalījās Liepājas pilsētas atklātajā čempionātā, kurā startēja vairāk nekā 100 dalībnieku no Latvijas, Lietuvas un Polijas.

2008./09. gadā dzimušo sportistu grupā ventspilniekiem trīs medaļas. Svara kategorijā līdz 48 kg Roberts Prestons Lukša izcīnīja sudraba medaļu un tāpat otrais svara kategorijā līdz 66 kg bija Kārlis Kantsons, kurš turklāt startēja pie vecākiem un smagākiem konkurentiem, tā tiekot arī pie jaunas pieredzes. Demjans Fetiskins svara kategorijā līdz 63 kg izcīnīja trešo vietu, bet Kristaps Šate bija trešais svara kategorijā līdz 75 kg 2005./04. gadā dzimušo grupā. Liepājā pārbaudes cīņu aizvadīja Varvara Fetiskina, kas stājās pretī vecākai sāncensei un cīnījās neizšķirti.

Nedaudz agrāk Ventspils Boksa kluba audzēkņi piedalījās Atklātā ringa sacensībās Grobiņā, tiekot gan pie uzvarām, gan otrajām vietām. Par uzvarētājiem Grobiņas turnīrā kļuva Demjans Fetiskins un Prestons Roberts Lukša, bet Kristaps Šate un Karlis Kantsons ierindojās otrajā vietā.

Bokserus šiem mačiem sagatavoja treneri Sergejs Fetiskins un Nikolajs Grišunins.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: