Kurzemes kausa izcīņā telpu futbolā bronzas medaļas izcīnījuši VTO futbolisti, kas turklāt šajā turnīrā spēlēja bez vairākiem saviem līderiem.

Neskatoties uz pirmajā spēlē ciesto zaudējumu, tālāk mūsējie spēlēja aizvien labāk un pēc grupu turnīra ieņēma trešo vietu (pirmās divas vienības automātiski nodrošināja vietu pusfinālā). Ceturtdaļfinālā ventspilnieki savus pretiniekus apspēlēja ar 3:1, bet pusfinālā pēcspēles sitienu sērijā ar 2:3 nācās atzīt nākamā čempiona –Kurzemes Vārda – pārākumu.

Cīņā par bronzas medaļām mūsējie vēlreiz tikās ar liepājniekiem, kam grupu turnīrā piekāpās ar 1:2, tomēr šoreiz spēles scenārijs bija par labu VTO. Arī šajā mačā nācās izpildīt pēcspēles sitienus, kuros šoreiz ar 3:2 labāki bija ventspilnieki.

Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju ar pieciem vārtu guvumiem kļuva VTO uzbrucējs Andris Grīslis. Vēl komandā spēlēja: Daniels Vasiļjevs (3 vārti), Artis Ziņģis (1), Igors Potapenko (1), Edgars Niklass (1), Kaspars Heisters (1), Antons Hrustaļovs, Ainis Sīpols (vārtsargs); komandas treneris – Valerjans Zaharevskis. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: