Olimpiskā centra ''Ventspils'' vieglatlētikas manēžā notika Latvijas čempionāta pirmais posms virves vilkšanā telpās, kurā piedalījās dalībnieki no pieciem sporta klubiem - Saldus, Novadniekiem (Saldus rajons), Līvbērzes, Ozolniekiem un Ventspils. Mājiniekiem izdevās arī tik pie čempionāta pirmās medaļas.

Sacensības notika pēc starptautiskajiem virves vilkšanas noteikumiem svaru klasēs: 680kg (vīrieši), 350kg (vīrieši) un 580kg MIX.

Svaru klasē 350kg (vīrieši) Ventspils virves vilkšanas klubs ''Velkonis'' izcīnīja 2. vietu un līdz ar to arī Latvijas čempionāta sudraba medaļas, jo šajā klasē labākos noskaidro tikai vienā posā. Pirmie tajā bija Ozolnieki, bet trešie - Saldus. Sporta kluba ''Velkonis'' komandas sastāvs: Raimonds Kazakēvičs, Aino Gošs, Raimonds Oliņš, Nauris Zablovskis un Toms Eņģelis. Komandas treneris Ainars Zablovskis.

Ventspils virves vilkšanas klubs ''Velkonis'' pēc aizvadīta pirmā posma Latvijas čempionātā virves vilkšanā telpās ierindojās 1. vietā 580kg MIX grupā un 2. vietā 680kg (vīrieši). Šajās svaru klases uzvarētāji tiks noskaidroti pēc otrā posma sacensībām, kuras norisināsies 18. decembrī Ventspilī, kad notiks cīņās arī jaunā svaru kategorijā - līdz 510 kg, kurā pie virves stāsies seši vilcēji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: