Sporta hallē ''Pārventa'' divas regulārās sezonas mājas spēles Optibet Latvijas čempionātā aizvadīja volejbola klubs Ventspils.

20. novembrī VK Ventspils komanda tikās ar VK Ozolnieki komandu un piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 1:3 (25:22, 13:25, 19:25, 16:25, 15:10). Rezultatīvākie spēlētāji mūsu komandā bija Edgars Rutkis un Oskars Puga, kuri katrs guva pa 12 punktiem.

21. novembrī mūs komanda tikās ar Rīgas Volejbola skolas komandu un izcīnīja uzvaru ar rezultātu 3:0 (25:14, 25:15, 25:11).

Pēc aizvadītām piecām regulārās sezonas spēlēm, kurās ir izcīnītas divas uzvaras un piedzīvoti trīs zaudējumi, mūsu komanda ieņem 6. vietu.

Latvijas volejbola čempionātā šogad startē 13 komandas, kuras regulārajā čempionātā sadalītas divās daļās, kuras piedalās vai nepiedalās Baltijas līgā.

Volejbola kluba ''Ventspils'' komanda Baltijas līgā nepiedalās un izspēlēs divu apļu turnīru kopā ar deviņām citām komandām Augšdaugava (Daugavpils), Aizpute, OC Limbaži/MSĢ, Kuldīgas NSS, Rīgas Volejbola skola, RTU, Vecumnieki, VK Ozolnieki un VK Ventspils. Pēc regulārā čempionātā, pievienojoties Baltijas līgas komandām (Jēkabpils Lūši, RTU Robežsardze/ Jūrmala, VK Biolars/MSĢ Jelgava un Daugavpils Universitāte), notiks izslēgšanas turnīrs, kurā komandas cīnīsies par Latvijas čempionāta medaļām.

Nākošās mājas spēles sporta hallē ''Pārventa'' mūsu komanda aizvadīs:
28. novembrī plkst. 14 pret Aizputi;
4. decembrī plkst. 14 pret Vecumniekiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: