4. septembrī plkst. 15 Būšnieku ezera peldvietā notiks Ventspils Tautas triatlona 3. posms jeb ''Mākslinieku triatlons'' un šis būs šīs sezonas noslēdzošais Ventspils Tautas triatlona seriāla posms.

Ventspils Tautas triatlons ir iesācējiem un interesentiem draudzīgs treniņa tipa pasākums ar īsām, triatlona iepazīšanai un izmēģināšanai piemērotām distancēm. 100-150m peldēšana Bušnieku ezerā drošā dziļumā (līdz 1,5m). Riteņbraukšana 8-12km pa grants un asfalta velocelieņiem un Kolkas ceļu. Skriešana 2-3km pa Būšnieku ezera veloceliņu un meža takām.

To, ka triatlons ir piemērota fiziskā aktivitāte arī ''nesportistiem'', apliecina tas, ka šis būs arī

''Mākslinieku triatlons''. Plānots, ka pasākumā piedalīsies arī vairāki Latvijā pazīstami mūziķi un viņu draugi.

Tiek aicināti visi interesenti izmēģināt triatlonu, paplašinot savu fizisko aktivitāšu pieredzi un izbaudīt kustības prieku, gan pieaugušie, gan jaunieši, gan bērni. Viss, kas ir nepieciešams, ir peldētprasme pamatlīmenī, velosipēds un ķivere, un skriešanas apavi.

Pieredzējušie Ventspils triatlonisti Jūs iedrošinās, uzmundrinās un palīdzēs ar padomu!

Informāciju iespējams atrast interneta vietnē www.triatlons.lv. Uz jautājumiem atbildēs organizators Māris Priedēns pa telefonu 29288659. Pietiekšanās pa epastu maris.priedens@itp.com.lv un arī pasākuma vietā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: