Šodien, 2. martā "Pafbet" Latvijas - Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) notiks viena spēle, kurā savā starpā spēkosies divas Kurzemes komandas "Liepāja" un "Ventspils".

Mačs Liepājas Olimpiskajā centrā sāksies plkst.18, tiešraidē to translējot kanālam "Best4Sport TV".

Lai gan abas komandas turnīra tabulā ir līdzās, tās šķir trīs uzvaras. Ventspilnieki ar 11 uzvarām 17 mačos ir trešie un panākuma gadījumā panāks "Ogri", kamēr liepājnieki ar astoņām uzvarām ir stabilā ceturtajā pozīcijā.

Šosezon iepriekšējās divās spēlēs pārāki bijuši "Ventspils" basketbolisti, izcīnot uzvaras ar 92:91 un 73:64.

Abas vienības aizvada neveiksmīgu nogriezni - vēju pilsētas klubs piedzīvojis trīs zaudējumus pēc kārtas, bet šodienas pretiniekiem ir četras neveiksmes pēdējās piecās cīņās.

Liepājas vienībā šosezon ražīgākais ar caurmērā 14,7 punktiem ir Dāvis Geks, 18,4 efektivitātes koeficienta punkti ir Guntim Sīpoliņam, bet ar 8,6 bumbām zem groziem izcēlies Iļja Gromovs. Ventspils komandā rezultatīvākais ar vidēji 19,5 punktiem un produktīvākais ar 21,7 efektivitātes koeficienta punktiem ir Māris Gulbis, bet zem groziem ar 8,1 atlēkušo bumbu atzīmējies Kriss Kofijs.

Latvijas komandu grupā līdere ar 18 uzvarām 20 spēlēs ir "VEF Rīga", tālāk ar 12 uzvarām 18 cīņās ir "Ogre", bet "Ventspils" seko ar 11 panākumiem 17 mačos. "Liepāja" 17 spēlēs izcīnījusi astoņas uzvaras, Valmieras komandai 19 dueļos ir piecas uzvaras, kamēr "Latvijas Universitāte" 21 spēlē tikusi pie diviem panākumiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: