Par Latvijas pirmā karsējmeiteņu čempionāta, kas risinājās LBL Zvaigžņu spēles laikā, uzvarētājām kļuvušas BK Ventspils karsējas.

BK "Ventspils" karsējmeiteņu komandas trenere Laura Ozola kluba mājas lapā pastāstīja, ka gandarījums ir ļoti liels, un vēl dažas dienas meitenes papriecāsies, bet tad priekšā atkal smags darbs un jauni izaicinājumi. "Pēdējo nedēļu pirms konkursa strādājām patiešām smagi, katru dienu no septiņiem līdz desmitiem vakarā. Turklāt meitenēm vēl jāmācās, dažas nodarbojas arī ar citiem vaļaspriekiem, piemēram, mūsu komandā ir arī daiļslidotājas, snovotājas un dejotājas. Tāpēc vēl jo lielāks prieks, ka smagais darbs ir attaisnojies. Tagad varam teikt, ka Ventspilī ir gan labākiem basketbolisti, gan labākās karsējas."

Laura uzsver, ka horeogrāfija nav tikai viņas nopelns, visas meitenes izsaka savas idejas, mēģina un skatās, kas katrai izdodas un cik sarežģītus elementus var katra izpildīt, tā top arī horeogrāfija. Fināla dejā lielāka daļa horeogrāfijas ir karsējmeitenes Arinas idejas. " Uz Jelgavu braucām ar domu noteikti iekļūt finālā, jo mums fināla dejā pievienojās pašas jaunākās karsējmeitenes, un mēs ļoti vēlējāmies, lai mazām dejotājām būtu tāda iespēja. Lielās izdarīja visu, lai mēs tiktu finālā, bet mazās pielika punktu cīņai par kausu", smej Laura.

BK "Ventspils" karsējmeitenes

Jeļena Fadejeva

Elīza Eida

Marta Poļevska

Anda Āboliņa

Katrīna Sviķe

Ieva Poļevska

Arina Matvejeva

Aļona Sorokina

Simona Jantone

Anita Lapiņa

Justīne Seile

(Komandā darbojas arī Kristīne Jakušonoka un Margarita Višegorodska, kuras diemžēl nevarēja piedalīties Zvaigžņu spēlē)

BK "Ventspils" jaunākās karsējmeitenes:

Karīna Karpova

Sindija Rudovica

Valērija Seredjuka

Anna Karpinska

Amanda Niedrupe

Sindija Ieva Piusa

Zane Rupule

Marta Fogele

Meitenes jau šovakar atkal dosies uz saviem treniņiem, lai gatavotos rītdienas spēlei pret Francijas klubu "Gravelines", un kā jau Eiropas spēlēs ierasts, tad meitenes pretiniekiem par godu būs sagatavojušas kādu nacionālo deju, šoreiz franču modē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: