Piektdien, 26. februārī, BK ''Ventspils'' atsāks Pafbet Latvijas Igaunijas Basketbola līgas spēles, kur izbraukumā tiksies ar čempionāta līdervienību VEF Rīga. Spēles sākums 17, to tiešraidē varēs vērot Best4Sport TV.

Ventspilnieki bija devušies nelielā spēļu pauzē, jo Latvijā norisinājās Eiropas čempionātā kvalifikācijas izšķirošās spēles un uz Latvijas izlasi tika izsaukts arī ventspilnieku līderis un kapteinis Māris Gulbis.

Ventspils komanda ar VEF Rīga šajā sezonā ir tikusies divas reizes, abās piedzīvojot zaudējumu. Pirmā tikšanās reizē 17. oktobrī cīņa aizritēja līdzīgi, kur ventspilnieki piekāpās vien spēles noslēgumā ar rezultātu 93:96. Savukārt 20. novembra cīņa jau izvērtās pavisam savādāka, kur rīdzinieki savu pārākumu nodemonstrēja ar uzvaru un rezultātu 84:97.

Divas pilnīgi diametrāli pretējas spēles un arī pēdējie mēneši laukumā abām komandām ir bijuši atšķirīgi. Kamēr ventspilnieki cīnījās gan arī COVID-19 apkarošanu komandā, gan neveiksmīgām spēlēm pret BK Ogri, Latvijas Universitāti un galu beigās neveiksmīgais zaudējums Valmiera Glass/ViA, tikmēr rīdzinieki krāja uzvaru pēc uzvaras ne tikai vietējā līgā, bet arī FIBA Basketbola Čempionu līgā, kurā kvalificējušies labāko sešpadsmitniekam.

Šobrīd VEF Rīga ieņem stabilu pozīciju turnīra tabulas 1.vietā ar 17 uzvarām un diviem zaudējumiem, tikmēr Ventspils ierindojas uzreiz pēc rīdziniekiem ar 11 uzvarām un pieciem zaudējumiem.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    .Barons.. 26.02.2021, 14:18:39

    To būs būt ka vienmēr - Vefiņ ČEMPIŌN!!!
    Le zinat.
    Le ked kundz dusmig oder lustig.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: