Futbola kluba ''Ventspils'' šīs sezonas kapteinis Eduards Tīdenbergs, kurš visu savu līdzšinējo karjeru pavadījis Ventspils klubā, pievienojies pie principiālajiem konkurentiem – ''Liepāja''.

25 gadus vecais Eduards Tīdenbergs var spēlēt gan malējā pussarga, gan malējā aizsarga pozīcijās. Tīdenbergs pēdējo sezonu laikā nebūt nav vienīgais futbolists, kurš veicis tieši šādu pāreju. Pirms dažiem gadiem šo pāreju veica vārtsargs Valentīns Raiļkevičs, bet paģajušajā sezonā no vienas vienības uz otru pārbēga angolietis Amansiu Fortišs, kurš nu jau gan devies prom arī no Liepājas. Pavisam nesen no vienas Baltijas jūras krasta pilsētas uz otru pārcēlās nigērietis Abdulahi Alfa. Nu viņu pēdās sekojis arī Tīdenbergs.

Šajā sezonā Tīdenbergs neizgāja laukumā tikai vienā ventspilnieku mačā. Visās desmit aizvadītajās cīņās futbolists laukumā izgāja ar kapteiņa aproci. Kopumā Tīdenbergs "Ventspils" sastāvā aizvadījis 144 Virslīgas mačus, izceļoties ar 19 vārtu guvumiem. Futbolists piedalījies arī deviņos Eirokausu kvalifikācijas mačos, kā arī aizvadījis 17 Latvijas kausa mačus, izceļoties ar vieniem vārtiem šajā turnīrā.

"Ventspils" bez Tīdenberga ierindā šodien aizvadīs spēli Valmierā. Abas komandas ar 15 punktiem atrodas līdzās turnīra tabulā. Savukārt "Liepāja" plkst. 20 uzņems savā laukumā divkārtējo Latvijas čempioni "Riga", cenšoties tikt pie kāda punkta, lai nenoslīdētu uz priekšpēdējo pozīciju Virslīgas tabulā.

Lasi vēl

Komentāri (6)

  • -2
    keda 03.08.2020, 13:40:28

    Ļoti slikta ziņa Ventspils komandai un visam futbolam. Nav jau tā, ka Edu neiztur konkurenci, jo nekas jau vietā ņemts netiek, tātad iet uz labāku vietu. Adlanam jāsaņemas vai jāpārdod klubs kādam, kam interesē futbols.

  • -3
    Garrote. 03.08.2020, 14:21:18

    Žurkas mūk,kad kuģis drīz ies pa burbuli.

  • 0
    karlito 03.08.2020, 14:41:01

    Ar klubu tiešām kaut kas nav kārtība...sliktas tendences..

  • -5
    Latvija pāri visām! 03.08.2020, 14:52:39

    Konti esot represīvo iestāžu apcietināti, algas neizmaksājot... Spēlējot aiz tīra entuziasma, cik tas kuram atlicis šādā situācijā. Profesionālim tas maizes darbs, nav maizes - nav darba.

    Man personīgi apnicis vietējā mēroga profesionālais futbols ar visiem šiem - nopirka pa lēto kaut kādus, 'sakasīja' komandu, tad pameta, tad par viņu jafano, tad pēc mirkļa jāizsvilpj kā pretinieks...
    Daudz vairāk interesē t.s. dublieru un vietējo futbola audzēkņu sniegums, kas vismaz pārstāv futbola līmeni pašā Ventspilī.

  • -2
    keda 03.08.2020, 15:37:20

    Traki, ka tās tagad ir atšķirīgas lietas - fkv un jauniešu futbols. Pirmajā gadā Adlana atnākšana tiešām šķita laba zīme, bet šobrīd sāk arvien vairāk pēc bēdu ielejas viss izskatīties.

  • -4
    Latvija pāri visām! 03.08.2020, 14:56:57

    Un vispār VB būtu vairāk jāatspoguļo vietējo bērnu un jauniešu futbola sasniegumi.
    Ik pa brīdim viņi ņem zeltu un citas medaļas nopietnos turnīros.
    Tā vietā atspoguļo tik šī kluba nedienas.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: