Svētdien, 8. martā, sāksies Ventspils pilsētas 18. atklātā čempionāta kērlingā finālturnīra izspēle.

Pēc aizvadīto divu apļu spēļu rezultātiem astoņas čempionātā spēlējošās komandas ir sadalītas divos četriniekos, kas turpinās finālturnīra izspēli pēc page play - off sistēmas, pirmais četrinieks cīnīsies par medaļām, bet otrais par maksimāli augstākām vietām turnīra tabulā.

Čempionāta finālturnīra pirmajā spēlē, kas sāksies plkst. 8.30, tiksies tabulā blakus esošo komandu pāri - pirmajā četriniekā tiks aizvadītas spēles starp regulārā čempionāta 1. un 2. vietas ieguvējiem komandām ''Ostas celtnieks'' un ''Kaleidoskops'', kā arī starp 3. un 4. vietas ieguvējiem komandām ''Lavīna'' un ''Ventspils novads''.

Spēles Ostas celtnieks/Kaleidoskops uzvarētājs jau būs izcīnījis sev vietu fināla cīņā par čempiona titulu, kas notiks 29. martā, bet zaudētājam būs papildus iespēja pusfināla spēlē plkst. 11.15 cīnīties ar komandu Lavīna/Ventspils novads dueļa uzvarētāju par otru vietu finālspēlē par zelta medaļām. Savukārt, spēles Lavīna/Ventspils novads zaudētājam nāksies samierināties par iespēju cīnīties par bronzas medaļām ar pusfināla spēles zaudētāju. Pēc tāda paša principa tiks noskaidroti finālisti arī otrajā četriniekā.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: