Jau piektdien, 14. februārī, tiks atzīmēta Valentīna jeb visu mīlētāju diena, un jau tradicionāli par īpašu piedāvājumu tajā parūpēsies arī Olimpiskajā centrā Ventspils. Gan romantiskie pārīši, gan visi pārējie atpūsties varēs arī Ūdens piedzīvojumu parka jaunajā kafejnīcā.

Kā zināms, Olimpiskais centrs nav tikai visa veida un mēroga sports, bet arī atpūta un izklaide, bet tieši šīs divas lietas vislabāk attiecas uz Valentīndienu – tie ir romantiski svētki, bet romantiku var baudīt arī Ūdens piedzīvojumu parkā un pat Ledus hallē. Protams, kopā ar mīļoto cilvēku.

Akcijas noteikumi ir pavisam vienkārši, patiesībā tāds ir tikai viens – Valentīna dienā dodies uz kādu no šiem Olimpiskā centra objektiem kopā ar savu otro pusīti un saņem atlaidi. Ūdens piedzīvojumu parka Ūdens atrakciju un SPA kompleksa apmeklējumam pārīši saņems 50% atlaidi, kas nozīmē, ka, nākot divatā, maksā viens. Visiem apmeklētājiem Ūdens atrakciju un SPA kompleksā gaidāms arī īpašs pārsteigums. Savukārt Ledus halles slidotavā 14. februārī visi pārīši saņems 50% atlaidi slidošanai ar diskogaismām un slidu nomai. Publiskā slidošana ar diskogaismām, kas tiešām ir labi piemērota romantiskai izklaide uz ledus, notiks no plkst. 21.15 līdz plkst. 22.15.

Līdzīgas akcijas Olimpiskā centra bāzēs visu mīlētāju dienā notikušas arī citus gadus (un ne tikai Valentīndienā), tiesa, šogad piedāvājums attiecas arī uz slidošanu. Iespēju atpūsties Ūdens atrakciju un SPA kompleksā pagājušajā gadā izmantoja 70 cilvēki, tas ir, 35 romantiski pāri. Šogad 14. februāris iekrīt piektdienā, un kas gan var būt labāk, kā nedēļas nogales izklaidi uzsākt aktīvi un romantiski!

Ūdens piedzīvojumu parkā ienāk ar jaunām idejām

Kopš pagājušās nedēļas par Olimpiskā centra Ventspils Ūdens piedzīvojumu parka apmeklētāju ēdināšanu un atspirdzināšanu rūpējās Kuršu kroga kafejnīca Akvaparks, kas sola arī īstenot un ieteikt idejas, kas interesantāku padarītu visa parka dzīvi.

Nonāk notikumu epicentrā

Ja jums šķiet, ka nosaukums ir kaut kur dzirdēts, jums ir pilnīga taisnība, jo pagājušajā gadā Kuršu krogs sāka saimniekot Piedzīvojumu parka kafejnīcā, tā ka ar kafejnīcu Akvaparks uzņēmums paplašinājis savu darbību mūsu pilsētā. «Ventspils ir skaista un sakopta pilsēta, ar plašu piedāvājumu, kas ir arī laba iespējā ēdināšanas uzņēmumiem augt un attīstīties. Daudzviet Kurzemē tādu iespēju nav, tāpēc priecājamies, ka Ventspilī esam uzsākuši darbību un ka mums ir spēks, vēlme un iespēja to arī attīstīt,» skaidro kroga saimnieki Zane un Agris Bārbali.

Patiesībā domāt par jauniem izaicinājumiem un jaunu vietu iekarošanu piespieda dzīve, jo Piedzīvojumu parka kafejnīca siltajā ziemā ar apmeklētāju pūļiem palepoties nevar. Kroga saimnieki smej, ka darbinieki dažkārt jūtoties kā apsargi, kas no rīta kafejnīcu atslēdz, bet vakarā aizslēdz. «Sapratām, ka nepieciešams domāt par to, kā nopelnīt ziemā, lai izlīdzinātu naudas plūsmu, un tā no sniegiem atnācām pie ūdeņiem. Šeit apmeklētāji ir gandrīz vai nepārtraukti, tāpēc mums tā bija lieliska iespēja. Šobrīd šķiet, ka tas bijis pareizais solis. Te tiešām valda rosība, cilvēki sporto un atpūšas, tu jūties notikumu epicentrā. Turklāt jūtam lielu ieinteresētību no pārvaldnieka Māra Millera un visa kolektīva, jūtamies īstajā vietā,» atzīst Zane.

Darbības uzsākšana Ūdens piedzīvojumu parkā tiešām ir biznesa paplašināšana, jo darbu turpina arī kalna kafejnīca, tiesa, laika apstākļu sarūpētais apmeklētāju skaita kritums licis padomāt par jaunumiem arī tajā. «Varbūt kāds domā, ka tad, ja nevar baudīt ziemas priekus, nestrādā arī kafejnīca. Strādājam katru dienu, bet, protams, jādomā par piedāvājumiem, lai ieinteresētu apmeklētājus arī šādā ziemā. Pie Piedzīvojumu parka var ērti piebraukt ar auto, un tā arī var kļūt par labu pusdienu vietu,» spriež Agris. Galu galā, Lemberga hūtes galotne ir teicams skatu laukums jebkurā gadalaikā, bet kāpienu pa vairāk nekā četriem simtiem pakāpienu, lai pie tās nokļūtu, droši var uzskatīt par aktīvu atpūtu. Tā ka – kurš teica, ka kalnā un parkā šādā ziemā neko nevar darīt?

Atpūsties un svinēt

Ūdens piedzīvojumu parks ir visai populāra dzimšanas dienu svinību vieta, tas ir, dažāda vecuma jubilāri labprāt ved savus viesus izklaidēties slidkalniņos un pirtīs. Aktivitātēm ūdenī seko arī cienasti kafejnīcā, un šo tradīciju atbalstīs arī Akvaparks. Interesanti, ka pirmo dzimšanas dienas ballīti kafejnīca uzņēma jau pirmajā darba dienā, bet pagājušajā sestdienā tādas bija jau trīs. Saimnieki gan atklāj, ka nākotnē šādas svinības būs vēl interesantākas, jo paredzētas, ka tieši atrakciju un SPA zonā tiks atvēlēta telpa svinību galdam. «Pārvaldnieks šādu ideju jau ir atbalstījis, ir arī piemērota telpa, kura gan vēl jāparemontē un jāpielāgo, bet ar laiku šāda iespēja būs. Tas dzimšanas dienas ballīti Ūdens piedzīvojumu parkā padarīs vēl aizraujošāku. Bērniem tas būs VIP pasākums,» pārliecināta Zane, piebilstot, ka ir ļoti patīkami sajust, ka šeit labprāt uzklausa jaunas idejas un arī labprāt dalās savā pieredzē.

Protams, jaunajā vietā vēl kā nākas jāiejūtas, bet Kuršu krogs ir gatavs rīkoties, lai tas notiktu pēc iespējas ātrāk. Tas nozīmē arī to, ka jāsaprot, kāds piedāvājums Ūdens piedzīvojumu parka apmeklētājus interesē visvairāk. Akvaparks gatavs pielāgoties šiem lūgumiem, bet jau tagad skaidrs, ka būs gan tāda klasika kā frī kartupelīši, gan veselīgi smūtiji un svaigi spiestas sulas. Vecāka gadagājuma apmeklētājus interesē putras, tā ka arī tās, tāpat kā, piemēram, interesantāka izskata picas un cits piedāvājums bērnu ballītēm, ar laiku būs dabūjamas. Vienu īpašu Ventspils niansi talsenieki Bārbali jau ievērojuši, strādājot kalnā, un aktuāla tā esot arī Ūdens piedzīvojumu parkā – pie mums īpašā cieņā esot dzeltenā majonēze.

Iekārtojas triecientempos

Kafejnīca Ūdens piedzīvojumu parkā bija arī agrāk, bet Akvaparks izskatās citādāk – kafejnīca tagad pagriezusies ar seju pret apmeklētājiem, iepriekš tās lete bija iekārtota tā, ka cilvēki to redzēja no sāna. Tā bijusi pārvaldnieka ideja, ko jaunie ēdinātāji pieņēmuši un par ko atzinīgus vārdus jau nācies dzirdēt arī no apmeklētājiem. Ievākšanās jaunajā vietā vispār pagājusi triecientempos, jo trīs diennakšu laikā izdevās gan izflīzēt un no jauna iekātot virtuvi, gan pārkārtot kafejnīcas telpu. Agris, kurš arī pats mēdz padarboties virtuvē, smej, ka būvnieki to nosaukuši par gandrīz vai neiespējamo misiju, tomēr ar neatlaidību un arī nelielu veiksmes palīdzību viss izdevies. Un atkal paldies esot jāsaka arī pārvaldniekam, kurš ne tikai palīdzēja sameklēt labus būvniekus, bet arī pats pielika roku, lai darbi ietu uz priekšu raitāk. Vēl gan plānos esot nomainīt šādas tādas mēbeles, bet kafejnīcā jau tagad vietas ir vairāk nekā 30 apmeklētājiem.

«Parkā jau jūtamies kā savējie. Mūs uzņēma tik silti, ka rodas sajūta, ka te esam jau ļoti sen, lai gan patiesībā strādājam tikai otro nedēļu. Jūtamies pieņemti un atbalstīti,» gandarījumu neslēpj Zane.

Kuršu kroga saimnieki sola sarūpēt ēdienkarti, kurā ko izvēlēties būs gan lieliem, gan maziem apmeklētājiem un arī īpašu svinību piedāvājumu.

Interese ar jauno kafejnīcu Ūdens piedzīvojumu parkā bija jau no pirmās dienas.

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: