Olimpiskā centra Ventspils ledus hallē aizvadīts Latvijas čempionāts šorttrekā, kurā piedalījās 70 dalībnieki no sporta skolas Spars, Jelgavas Ledus sporta skolas un Mārupes un kurā divās no trim distancēm uzvarēja ventspilnieks Roberts Krūzbergs.

Sporta skolu Spars sacensībās pārstāvēja 33 sportisti treneru Jēkaba Saulīša un Irinas Gončarovas vadībā.

1500 metru distancē uzvarēja Roberts Krūzbergs, kurš finālā finišēja pēc divām minūtēm un 31,889 sekundēm. Jelgavnieks Reinis Bērziņš viņam zaudēja 0,825 sekundes un bija otrais. 500 metros nepārspēts palika Bērziņš, kuram finiša laiks bija 44,087 sekundes, bet otrās vietas ieguvējs Artūrs Pīlāgs bija 1,866 sekundes lēnāks. Roberts par pāragru startu tika sodīts un klasificēts pēdējā, piektajā vietā. 1000 metros atkal uzvarēja Roberts Krūzbergs, kurš finišēja pēc vienas minūtes un 34,259 sekundēm, Bērziņu pārspējot par 1,059 sekundēm.

Kopvērtējumā trīs distanču summā par uzvarētāju ar 76 punktiem kļuva Bērziņš, otrajā vietā Ventspils augstas klases sportistu sagatavošanas centra sportists Roberts Krūzbergs ar 71 punktu, bet trešais sporta skolas Spars sportists Arturs Pīlāgs ar 47 punktiem. Jāpiebilst, ka sacensībās nestartēja Kārlis Krūzbergs un Endijs Vīgants.

Jaunākajās grupās par Latvijas čempioniem savās vecuma grupās kļuva:

Elizabete Kalniņa Junior G grupa meitenēm;
Jaroslavs Kovaļenko Junior G grupa zēniem;
Anna Boradovska Junior F grupa meitenēm;
Viktors Puzirevskis Junior F grupa zēniem;
Sofija Seļezņova Junior E grupa meitenēm;
Timurs Šafranskis Junior E grupa zēniem;
Elīna Kičigina Junior D grupa meitenēm;
Valters Kanbergs Junior D grupa zēniem;
Alīna Usatova Junior C grupa jaunietēm;
Anna Jansone Junior B grupa jaunietēm;
Leonīds Puhtajevičs Junior B grupa jauniešiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: