Nezaudēto maču sēriju Junioru attīstības hokeja līgā turpina Venta 2002 hokejisti, kas dienu pirms Latvijas 101 dzimšanas dienas savā laukumā pēcspēles metienu sērijā pārspēja citus turnīra tabulas augšgala iemītniekus AKO/Mārupe.

Pirmās divas trešdaļas viss risinājās pēc ventspilnieku scenārija – pirmajā periodā precīzi meta Edgars Cgojevs un Roberts Siliņš, bet 25. minūtes ievadā Artūrs Krūmholcs panāca jau 3:0. Perioda otrajā pusē viesi vairākumā vienus vārtus atguva, bet Ventas vadība joprojām bija itin droša.

Izšķirošās trešdaļas sākumā mārupieši iemeta vēl vienus vārtus, bet nepilnas septiņas minūtes līdz pamatlaika beigām, spēlējot mazākumā, arī panāca 3:3. Vārti netika gūti nedz līdz perioda beigām, nedz papildlaikā, lai gan tā ievadā Venta 2002 ieguva vairākumu. Uzvarētājus bija jānoskaidro pēcspēles metienu sērijā, kuru izšķīra mājinieku kapteiņa Cgojeva precīzs raidījums – 4:3 un devītā uzvara pēc kārtas.

Venta 2002 desmit spēlēs tikusi pie 25 punktiem, bet par diviem mazāk tik mačos ir Daugavpils hokejistiem. Šajā svētdienā līdervienības krustos nūjas Daugavpilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: