Lietuviešu speciālists Aļģirds Brazis, kuru sestdien atstādināja no BK Ventspilsgalvenā trenera amata, Lietuvas plašsaziņas līdzekļos kritiski izteicies par sadarbību ar kluba vadību.

Pēc atlaišanas treneris intervijā portālam basketnews.lt izteicās, ka komandas vadība traucējusi viņam pildīt savus pienākumus. "Ja esmu pieņemts darbā, lai vadītu komandu, tas nozīmē, ka es to arī darīšu. Es nepieļaušu, ka kāds man norāda, ko darīt un kuru spēlētāju laist vai nelaist laukumā," stāsta Brazis. "Izskatās, ka "Ventspils" tagad meklēs tieši tādu cilvēku, kuru var kontrolēt. Jau pirms tam, kad ierados Ventspilī, zināju, ka šeit notiek dīvainas lietas, taču domāju, ka tas mainīsies."

"Kad tikos ar kluba vadību, tad viņi man teica, ka nav apmierināti ar komandas rezultātiem un tāpēc mani atlaida," stāstīja treneris, uzsverot, ka bija uz pareizā ceļa, lai īstenotu kluba izvirzītos mērķus. "Komandas vadība bija izvirzījusi mērķi iekļūt MasterCard BBL finālčetriniekā un uzvarēt LBL. Par Eiropas Izaicinājuma kausu nebija nekādas runas, lai arī tur mums bija labas iespējas. Pirms Jaungada gan Baltijas, gan Latvijas līgā mēs bijām pirmajā pozīcijā," par izvirzītajiem uzdevumiem runāja lietuviešu speciālists.

Brazis arī atklāja, ka nav vēlējies, lai "Ventspils" komandai pievienojas pagājušās sezonas LBL izslēgšanas spēļu vērtīgākais spēlētājs Oricevejinmi Efedžuku.

"Janvāra sākumā kluba vadība izlēma papildināt sastāvu ar Efedžuku, kuru es nevēlējos redzēt komandā. Es viņiem teicu, ka man komandā nevajag šāda stila spēlētāju," stāstīja Brazis. "Vienā vakarā šķita, ka par šo lietu esam vienojušies, bet nākošajā rītā ar viņu jau ir parakstīts līgums, taču spēlētājus, kurus es vēlējos, viņi neiegādājās."

"Es ļoti izbaudīju darbu ar Latvijas jaunajiem basketbolistiem, taču tagad varu tikai doties atpakaļ uz mājām un pārdomāt visu notikušo," atklāja Brazis.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: