Reaģējot uz ventspilnieku diskusijām internetā – arī ventasbalss.lv portālā – Olimpiskā centra Ventspils atradis iespēju iepriecināt savus apmeklētājus ar labām ziņām.

Labās ziņas par Ledus halles publisko slidotavu

Ledus halles publiskajā slidotavā jau no februāra beigām bērniem būs pieejami jauni speciāli slidošanas apmācībai izgatavoti balsti, bet, lai uzlabotu disko gaismu kvalitāti, februārī iepirksim jaunas disko gaismas un veiksim esošo gaismu tehnisko apkopi.

Īpašais pārsteigums slidotājiem ir tas, ka no 7. februāra slidošanai ar disko gaismām būs tāda pati cena kā slidotavai bez disko gaismām! Tas nozīmē, ka slidošana pie disko gaismām ir kļuvusi lētāka. Izmaksu samazināšanas nolūkā aicinām iegādāties ar abonementus. Ar abonementu pieaugušajam vienas stundas maksa par ledu ir tikai 1,50 Ls.

Labās ziņas no Ūdens piedzīvojumu parka

Labā ziņa visiem ūdens prieku cienītājiem ir tā, ka no 8. februāra visu mēnesi parka atrakciju daļu darba dienās varēs apmeklēt par lielisku cenu - 2,5 Ls uz divām stundām, kā arī SPA zonu par 2,5 Ls uz divām stundām. Šāda cena attiecas uz visām apmeklētāju vecuma grupām, izņemot bērnus vecumā līdz 6 gadiem, kuriem ieeja ūdens atrakcijās ir 0,50 Ls.

Līdz ar to maksimālā maksa par 2 stundu Ūdens atrakciju uz SPA kompleksa izmantošanu kopā ir 5 Ls. Vadoties no apmeklētāju atsaucības, varēsim pārliecināties, vai lojalitāte attiecībā uz cenām ir noteicošais faktors aktīvās atpūtas izvēlē.

Turku pirtij pagājušajā nedēļā ir pārprogrammēta elektroniskā sistēma un veikta tvaika cauruļu tīrīšana, rezultātā Turku pirts darbojas nevainojami. Šobrīd strādājam arī pie idejas SPA zonas masāžas vannas telpā piedāvāt jaunu pakalpojumu, piemēram, masāžas kabinetu.

Par Ūdens piedzīvojumu parka ūdens un gaisa temperatūrām paskaidrojam, ka gaisa temperatūra kompleksā ir ap + 28˚C, viļņu baseinā, kas savienots ar slīdkalniņiem ap + 26˚C, bet bērnu baseinā, masāžas vannās un burbuļvannās ir ap + 36˚C. Temperatūras tiek uzturētas automātiski, situācija tiek ļoti rūpīgi kontrolēta un temperatūras tiek regulāri pārbaudītas. Pastāv iespēja, ka apmeklētājiem, mainot vidi no karstākas un vēsāku, var šķist, ka ūdens viļņu baseinā ir auksts, it sevišķi, ja tajā dodas no siltajām vannām vai no karstas pirts, bet šāds iespaids ir mānīgs, jo tas rodas no vides kontrasta.

Ūdens piedzīvojumu parkā strādā ar mūsdienīgām un sarežģītām iekārtām, kuras turklāt atrodas specifiskā vidē – mitrumā un karstumā. Tādēļ retos gadījumos tehnika var arī pievilt. Gadījumos, ja rodas tehniskas problēmas, apmeklētāji jau pie ieejas tiek par to informēti un šādās situācijās pakalpojumi tiek piedāvāti par zemāku cenu vai arī konkrētais pakalpojums tiek kompensēts ar kādu citu piedāvājumu. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: