Pagājušajā nedēļas nogalē Tallinā risinājās sacensības skeitbordā un BMX „Simple session 2011”, kurās piedalījās arī ventspilnieki.

Simple session šobrīd ir vieni no lielākajiem un populārākajiem šāda veida mačiem pasaulē. Šogad pirmo reizi tās bija arī Pasaules kausa skeitbordā posms.

Latviju sacensībās pārstāvēja divi sportisti no Ventspils. Skeitbordists Madars Apse, kurš ir vienīgais Red Bullsponsorētais sportists Latvijā un Viktors Kronbergs BMX disciplīnā. Pavisam BMX disciplīnā startēja 100 ekstrēmā sporta veida cienītāji, bet skeitbordā 85.

Kronbergs ierindojās 44. vietā, atstājot aiz sevi iepriekšējā gada uzvarētāju, vācieti Tobiasu Vike. Ventspils ekstrēmo sporta veidu speciālisti uzskata, ka šāds rezultāts ir ļoti labs, jo sacensībās sacentās pasaules labākie braucēji. Pateicoties veiksmīgajam startam, Viktors saņēma uzaicinājumu uz „Simple Session” vasaras sacensībās, kuras Tallinā risināsies 29. augustā.

Apsem pirmā sacensību diena nebija veiksmīga, jo Madars uz sacensībām mēroja ceļu ar lidmašīnu no ASV, kur viņš piedalījās skeitborda reklāmas filmas uzņemšanā. Lidostā tika nozaudēta Madara bagāža, tāpēc uz sacensībām bija jādodas bez sporta inventāra. Toties otrajā sacensību dienā Madars jau startēja krietni veiksmīgāk, izcīnot otro vietu.

Foto: session.ee

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: