Olimpiskā centra "Ventspils" vieglatlētikas manēžā aizvadītas tradicionālās sacensības senioriem, kas iekļautas tautas sporta pasākuma "Nāc un sporto!" programmā.

Kopumā sacensībās piedalījās 85 sportisti no Ventspils un Ventspils novada, Rīgas un Rīgas rajona, Jūrmalas, Bauskas, Tukuma, Talsiem, Liepājas, Kuldīgas, Varakļāniem u.c. Ar mūsējiem paspēkoties bija ieradušies arī kaimiņi no Lietuvas, kuri tukšā nepalika un mājās aizveda divas zelta godalgas.

Sacensības tika aizvadītas 6 vecuma grupās un šādās disciplīnās - 60m, 300m un 1500 m skrējienos, tāllēkšanā, augstlēkšanā, trīssoļlēkšanā, lodes grūšanā un 3 km soļošanā.

Uzvarērtāju godā bija arī Ventspils pilsētas veterāna kluba dalībnieki: Austra Fūrmane tāllēkšanā, Austra Reinberga60 metru skrējienā un lodes grūšanā, Valdis Cela 60 metru skrējienā, tāllēkšanā, augstlēkšanā un trīssoļlēkšanā,Aigars Matisons 1500 metru skrējienā, Sandris Balinskisaugstlēkšanā, Gedimins Trulevics 60 metru skrējienā un 3 kilometru soļošanā, Ilga Buntika 60 metru skrējienā.

Labāko rezultātu uzrādītāji tika apbalvoti ar medaļām un diplomiem, bet pārsteiguma balvas saņēma sacensību rekordu labotāji, un šoreiz tas izdevās 19 sportistiem.

Apskatiet sacensību foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: