LBL čempionātā 12 uzvaru sēriju pārtraukuši BK Ventspils basketbolisti, kas viesos ar 65:93 cieta sakāvi pret VEF Juniors komandu, kas pirmo reizi šajā sezonā bija pulcējusi visus labākos spēkus.

Īpaši šim mačam rīdzinieki LBL cīņām bija pieteikuši baltkrievu centru Artjomu Parahovski, bet no leģionāriem malā palika vien Ivans Neļubovs, kurš šīs sezonas laikā vairāk darbojies tieši junioru sastāvā, un savainojumu guvušais Tailers Keins. Sastāva izmaiņas bija arī mūsējiem, taču negatīvā ziņā – mala palika Sandis Buškevicvs un Akselis Vairogs.

Vairāk par robiem sastāvā tomēr traucēja spēku un basketbola apetītes trūkums. Ventspilnieki bija lēnāki gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, bet rīdzinieki spēlēja ļoti enerģiski, ātri vien iedzenot BK Ventspils pamatīgos mīnusos – 13:4 pirmās ceturtdaļas vidū, 28:10 tās noslēgumā. Mača turpinājumā nekas būtiski laukumā nemainījās un ventspilnieki piedzīvoja savu smagāko sagrāvi šajā sezonā, piekāpjoties ar 65:93.

Turnīra tabulā nekas būtiski gan nemainījās, jo BKVentspils joprojām ir pirmajā vietā, turklāt vēl ar krietnu skaitu spēļu rezervē – mūsējie LBL aizvadījuši 14 mačus, kamēr tuvākie sekotāji par trim vai četriem vairāk. Iespējams tieši stabilitāte turnīra tabulā visai mierīgi uz notiekošo laukumā skatījās Aļģirds Brazis. Jācer, ka tik pat mierīgi to uztvēra arī kluba vadība. Katrā ziņā pat šādai sagrāvei ir atrodams attaisnojums – bija acīmredzami, ka ventspilnieki pēc četriem mačiem ārzemēs, kas tika izspēlēti nedēļas laikā, šoreiz nebija cīnītāji. Cerams, tikai šoreiz.

Foto: sportacetrs.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: