Ventspilī notika Latvijas kausa izcīņas 2.posms svarbumbu celšanā, kurā piedalījās sešas komandas un vairāk kā 60 sportisti, starp kuriem bija arī vairāki Ventspils Atlanta pārstāvji.

Individuālajā ieskaitē vecuma grupā līdz 18 gadiem ventspilniekiem pamatīga balvu raža. Pirmajā trijniekā iekļuva Vladislavs Rogaļiks (1. vieta), Daniela Giņko, Daniels Čerņenkovs un Daniels Bažbauers (visiem 2. vieta), Vladislavs Tučins, Stefans Lapuzovs un Artjoms Stepaņenko (visiem 3. vieta). Ļoti nepieciešamus punktus komandai atnesa arī Artjoms Kotovičs, Pāvels Martjuševs, Daniels Dzirnieks un Māris Riepšis. Mūsu jaunieši startēja arī komandu stafetē un izcīnīja trešo vietu.

Junioru grupā uz goda pjedestāla kāpa Daniela Giņko (2) un Artūrs Teirumņiks (3), kuri atzīmējās arī pieaugušo konkurencē – Daniela bija pirmā, bet Arturs ieņēma trešo vietu. Pirmā vieta pieaugušo mačos arī Vasilijam Giņko, sudrabu izcīnīja Artūrs Tančins, bet Viktorija Tjutrina bija piektā.

Tjutrina, Giņko, Tančins, kā arī Agris Vinogradovs izcīnīja pirmo vietu veterānu konkurencē. Komandu kopvērtējumā Ventspils izcīnīja otro vietu jauniešu un junioru grupā, kā arī bija trešā pieaugušo komandu konkurencē.

Šogad mūsu sportistiem vēl priekšā starts Latvijas čempionātā dīvcīņā un pasaules čempionātā, kas novembrī notiks Serbijā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: