Ventspils pludmalē Dienvidu mola pusē notika Latvijas Pludmales frisbija čempionāts. Sacensību pirmajā dienā tika aizvadīts sieviešu un vīriešu čempionāts, savukārt otrajā dienā jauktās grupas čempionāts.

Par valsts čempioniem pludmales frisbijā sestdien kļuva Salaspils „Wild Things” vīriešu komanda, kamēr sievietēm spēcīgākās bija „Salaspils FK”. Savukārt dienu vēlāk jauktajā grupā Salaspils komandas tika pie dubultuzvaras. Panākumi Salaspils komandām dod tiesības startēt nākamā gada Eiropas čempionātā.

Salaspils „Wild Things” finālā ar 13:2 sagrāva mājiniekus Ventspils frisbija klubu. Abas komandas iepriekš tikās arī grupu turnīrā, kur Salaspils vienība bija pārāka ar 13:8.

Bronzas godalgas izcīnīja pieredzējušie Rīgas „Utimate Decision”, kas ar 13:1 pārspēja Inčukalna „Wildcats”.

Arī sieviešu divīzija noslēdzās ar graujošu triumfu – „Salaspils FK” ar 13:1 uzvarēja „Rīga Ultimate” spēlētājas. Savukārt vietu uz pjedestāla zemākā pakāpiena ieguva viesspēlētājas „Drop That Smile” no Lietuvas. Mazajā finālā viņas ar 13:3 pieveica Inčukalna „Wildcats” pārstāves.

Savukārt svētdien Ventspils pludmale pulcēja jauktās grupas komandas. Tieši šajā divīzijā bija vislielākā konkurence. Arī šeit labākie bija salaspilieši, kas bez zaudējumiem sasniedza finālu ar savām abām komandām. Cīņa par zeltu „Salaspils – U24” pēc līdzvērtīga spēles sākuma prata veikt izrāvienu un pārspēt „Salaspils MIX” ar 13:6. Tikmēr bronzas godalgas tika galvaspilsētas vienībai „Rīga Ultimate”, kas ar 13:6 pārspēja „Drop That Smile” no Lietuvas.

Ventspils frisbija kluba jauktā komanda ierindojās 5. vietā.

Katras divīzijas uzvarētāji izcīnīja ceļazīmes uz Eiropas pludmales frisbija čempionātu klubiem, kas maija vidū risināsies Portugālē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: