Aizsargs Ņikita Koļesovs, kurš savā profesionālajā karjerā spēlējis tikai FK Ventspils rindās, pārcēlies uz Rumānijas spēcīgākās līgas klubu Botosani.

23 gadus vecais futbolists šosezon piedalījies desmit Virslīgas mačos, bet pēdējo reizi laukumā devies 15. jūnijā, kad ventspilnieki viesos ar 1:4 piekāpās RFS. Tāpat spēlētājs 14. jūlijā pirmā puslaika beigās devās laukumā Latvijas kausa izcīņas mačā pret Tukums 2000, kurā arī tika fiksēts tāds pats iznākums. Koļesovs Botosani rindās jau devies laukumā pārbaudes spēlē.

Pirms diviem gadiem viņš bija pārbaudē Anglijas pēc spēka otrās līgas klubā Bristoles City, taču futbola dzimtenē viņam neizdevās tikt pie līguma. Koļesovs Latvijas izlasē aizvadījis deviņas spēles, bet valstsvienības sastāvā nav bijis jau pusotru gadu.

Botosani iepriekšējā sezonā Rumānijas čempionātā ieņēma astoto vietu, bet jaunajā sezonā piecos mačos tikusi pie deviņiem punktiem un ieņem ceturto pozīciju. Rumānijas augstākajā līgā komanda debitēja 2013.gadā. Jāatgādina, ka vasarā uz citu Rumānijas klubu - Hermannstadt - pārcēlās brazīliešu uzbrucējs Žo, kurš jau aizvadījis trīs mačus, bet vārtus vēl nav guvis.

 

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -1
    keda 15.08.2019, 11:28:04

    Točna nevajadzēja vietējo aizsargu, turklāt ar tādu augumu? Mamahs pret Lemajiču būs fantastisks duelis, ibio...

  • -2
    Latvija pāri visām! 15.08.2019, 11:53:28

    Būs Ņikitam vnk apnicis spēlēties Šišhanova smilšu kastē )

  • -1
    karlito 15.08.2019, 20:43:30

    Jā,kurzemniek..visticamāk,ka tā arī bija..

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: