BK Ventspils basketbolisti pēc diviem panākumiem Tallinā MasterCard BBL čempionātā pakāpušies uz otro vietu, par vienu uzvaru atpaliekot no VEF.

Jau ziņojām, ka pirmajā mačā Tallinā mūsējie ar 82:64 pieveica TTU/Kalev komandu, bet nedēļas nogalē krita arīKalev/Cramo. Pēc pirmā puslaika BK Ventspils bija vadībā 45:31, tomēr trešās ceturtdaļas otrajā pusē priekšā jau bija tikuši mājinieki – 57:54. Ventspilnieki tomēr spēja apturēt igauņu izrāvienu un atpūtā doties ar viena punktu pārsvaru (58:57). Ceturtajā ceturtdaļā arī ilgāku laiku ritēja līdzīga cīņā, tomēr izšķirošajos brīžos precīzāk nospēlēja BK Ventspils, galu galā svinot uzvaru 77:72.

17 punkti šajā mačā Artūra Bērziņa rēķinā, bet 16 guva Akselis Vairogs. Tallinas kluba sastāvā ar 11 punktiem debitēja Latvijas basketbolists Armands Šķēle. BBL turnīra tabulā BK Ventspils šobrīd ieņem otro vietu, par vienu panākumu atpaliekot no VEF un par tādu pašu tiesu apsteidzot Tartu Rock.

Jau otrdien ventspilniekiem kārtējā spēle FIBA Izaicinājumā kausā – viesos jātiekas ar grupas līderiem FrancijasGravelines spēlētājiem.

Foto: sport.err.ee

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: