Šodien pulksten 18.30 BK "Ventspils" basketbolisti MasterCard BBL mačā Tallinā tiksies ar "TTU/Kalev"komandu.

Uzvara šajā mačā vajadzīga ne tikai, lai uzlabotu garastāvokli, bet arī situāciju turnīra tabulā. Ja vēl gada sākumā BK "Ventspils" bija pirmajā vietā, tad tagad ieņem ceturto, tiesa komandām ir dažāds aizvadīto spēļu skaits. "TTU/Kalev" basketbolistu rēķinā ir četras uzvaras 17 spēlēs, bet ventspilnieku - 10 uzvaras, 4 zāģi.

Tallinas klubs piedzīvojis zaudējumus pēdējos trīs mačos, turklāt divos no tiem saņemot pamatīgus pērienus, tiesa šīs spēles komanda aizvadīja izbraukumā. Interesanti, ka pagaidām pēdējo panākumu Baltijas līgā "TTU/Kalev" izcīnījuši pret Norčepingas "Doplhins", kas gan spēlēja krietni zviedriskākā sastāvā nekā FIBA Izaicinājuma kausā.

Jau sestdien BK "Ventspils" mērosies spēkiem ar citu Tallinas vienību "Kalev/Cramo", bet izbrukumu sērija ar to vēl nebūs galā. 1. februārī ventspilniekiem kārtējā cīņa FIBA Izaicinājuma kausa Top16 turnīrā – šoreiz Francijā jāspēlē ar grupas līderiem "Graveline". Jau dienu pēc atgriešanās Latvijā Rīgā jāspēlē ar "VEF Juniors", 6. februārī atkal jau galvaspilsētā paredzēta cīņa ar LU, bet 9. februārī Liepājā ar "lauvām".

Savu līdzjutēju priekšā BK "Ventspils" beidzot spēlēs vien 12. februārī, kad Baltijas līgas mačā uzņems Tartu "Rock".

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: