Svētdien Olimpiskā centra Ventspils Ledus hallē noslēgsies pilsētas kērlinga čempionāta pamatturnīrs un tiks noskaidrota pēdējās ceļazīmes īpašniece uz finālčetrinieku.

Lielā fināla trīs dalībnieki jau ir noskaidroti, taču pēdējā spēļu diena izšķiroša būs Pērlēm un pašreizējai čempionei Ice Scream. Divas uzvaras iepriekšējā spēļu dienā (11:6 ar Ice Scream, 8:5 pret VKM) pirmajai vietai pamatturnīrā pietuvināja Ostas celtnieku, kam nu ir desmit uzvaru. Par vienu mazāk ir Ventspils novadam, kas tāpat tika pie divām uzvarām (11:2 pret Pērlēm, 12:6 pret Lavīnu), bet vienīgais panākums (10:1 pret Snowflakes) vietu četriniekā ar astoņiem panākumiem garantēja VKM.

Abas pretendentes uz ceturto ceļazīmi tika pie vienas uzvaras, bet šobrīd ceturto vietu ieņem Pērles ar septiņiem panākumiem, bet čempioniem ir par vienu panākumu mazāk. Savstarpējo spēļu šajā sezonā komandām vairs nav (uzvaras tajās dalītas uz pusēm, izcīnīto punktu ziņā ar 14:13 vadībā ir čempioni), bet pēdējā kārtā Pērles spēlēs ar Lavīnu un VKM, savukārt Ice Scream paredzēti mači ar Ice Storm un Lavīnu.

3. marta spēļu kalendārs
Plkst. 8.30
SNOWFLAKES – Ostas celtnieks
ICE SCREAM – ICE STORM
Pērles - Lavīna
VKM – Ventspils novads

11.15
ICE SCREAM - Lavīna
Pērles – VKM
ICE STORM – Ostas celtnieks
Ventspils novads - SNOWFLAKES

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: