Ventspils Augstskolas komandai atlicis aizvadīt tikai vienu cīņu Latvijas telpu futbola čempionāta 1. līgas regulārajā sezonā, bet tajā izšķirsies, vai ventspilnieki turpinās cīņu pusfinālā.

Ventspilnieki iepriekšējā kārtā savā laukumā ar 7:0 sagrāva Nīcas komandu, kurai pirmajā aplī izbraukumā piekāpās ar 2:4. Divi vārtu guvumi šajā mačā Artūram Soņecam, bet vēl pa reizei izcēlās Vitālijs Petkevičs, Staņislavs Šatins, Aleksejs Soleičuks, Aleksejs Keisels un Oļegs Jurčenko, bet sauso maču VeA vārtos aizvadīja Aleksandrs Vlasovs. Tajā pašā laikā Rietumu konferences līderu cīņā Kuldīgas Nikers ar 5:3 pieveica FK Tukums 2000/TNSS, tā nodrošinot pirmo vietu, bet tukumniekiem sarūpējot nervozu nedēļas nogali.

VeA un Tukumu komandu turnīra tabulā šķir viens punkts, bet ventspilniekiem vēl jāaizvada viens mačs, kamēr tukumniekiem spēļu vairs nav. Sestdien Ventspils futbolisti sporta hallē Pārventa uzņems tieši Nikeru (sākums plkst.14), turklāt šajā mačā komandai pietiks ar neizšķirtu, jo divu spēļu summā VeA spēlētāji bijuši pārāki par tukumniekiem - 14:10. Pirmajā Kuldīgas un Ventspils komandu spēlē kuldīdznieki savā laukumā uzvarēja ar 9:1, taču tas bija sen un kas zina, vai šāda spēku attiecība vēl atbilst patiesībai.

Austrumu konferencē vietu pusfinālā jau nodrošinājusi RSU/BAO-Dobele, bet otras ceļazīmes liktenis tāpat izšķirsies pēdējā spēļu kārtā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: