Ventspils Biznesa atbalsta centrs sadarbībā ar EDIC Ventspils aicina uz Biznesa rīts semināru Solis ilgtspējīgā uzņēmējdarbībā: veiksmes stāsti vs. izdzīvošanas spēle!, kas notiks šī gada 27. februārī plkst. 10 Ventspils Biznesa atbalsta centrā.

Par to, kā uzņēmējdarbības teorija atšķiras no reālās prakses, kā algots darbs atšķiras no uzņēmēja ikdienas, pastāstīs uzņēmējs Atis Mertens, kurš ir darbojies kā jurists tādos atpazīstamos uzņēmumos kā Swedbank, NordeaGE Money un Ventspils siltums, kā arī šobrīd darbojas crowdfunding platformā Projektu Banka. Seminārā piedalīsies arī BurgerBārs un Cali Bārs īpašnieks Arturs Raževskis un HippoCampus īpašnieks Dainis Briedis, kuri dalīsies pieredzē un pastāstīs vairāk par to, kā un kāpēc uzsākuši darbu.

Tāpat semināru apciemos arī SIA Užavas alus direktore Irēna Pumpura. Pēc semināra tiks organizēta ekskursija uz uzņēmumu Užavas alus.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -1
    Sanija 20.02.2019, 13:29:18

    Oho, izklausās pēc forša pasākuma! Cali bārs ir viena no jaukākajām vietām, kas pēdējā laikā atvērusies Ventspilī. Un par kuģīti Hippo Campus arī ne mazums labu atsauksmju dzirdēts. Būtu interesanti aiziet paklausīties šajos veiksmes stāstos, tik žēl, ka darba laikā. Varbūt var padomāt nākotnē rīkot tādus pasākumus piemēram nedēļas nogalēs?

  • -1
    Latvija pāri visām! 20.02.2019, 14:07:40

    Ilgtermiņā veiksmes stāsts līdz šim ir Užavas alus. Protams, lai veicas arī pārējiem.

  • -1
    .Barons. 20.02.2019, 16:42:18

    Vai iekš to brūz vares dabut nosmeķet kārtig Užavniek?
    Es būs pedalities,jo man to zort patīk.Ar mell Sunit uz šilt.

  • -2
    sranskis 20.02.2019, 20:32:02

    Nodokļu nemaksātājs mācis kā taisīt biznesu...nu, nu!:)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: