Trīs dienas Olimpiskā centra Ventspils vieglatlētikas manēžā notika Baltijas atklātais čempionāts loka šaušanā telpās, kurā piedalījās 110 dalībnieki no Ukrainas, Baltkrievijas, Lietuvas un Latvijas.

Sacensību dalībnieki veica Indoor Round vingrinājumus 25 un 18 metru distancēs. Sportisti sacentās rekursīvā, kompaktloku, neaprīkoto loku un tradicionālo loku klasēs pieaugušajiem. Ventspils loka šaušanas klubu Odisejs sacensībās pārstāvēja desmit loka šāvēji un mūsu sportisti ieguva divas bronzas medaļas.

Labākie panākumi mūsējiem bija kompaktloku klasē, kurā trešo vietu izcīnīja Sergejs Meļeškevičs un Janeta Grīnvalde, bet Aleksandra Karēle ieņēma ceturto vietu. Vēl tajā 17. vietā ierindojās Timurs Šavšajevs un Aleksandrs Titovs. Olimpiskā loka klasē Dāvis Blāze ieņēma sesto vietu, septītā bija Lelde Samoviča, bet 17. – Aleksejs Opolčenovs, Igors Skrebels un Anna Šavšajeva.

Vairāki mūsu sportisti startēja komandu sacensībās, kur olimpiskajos lokos Blāze kopā ar Jāni Apsīti un Nikolaju Siņņikovu izcīnīja sudrabu, bet kompaktlokos pie bronzas tika Meļeškevičs kopā ar Gintu Jonastu un Jāni Jakubanecu.

Sacensību rezultātus skatīt ŠEIT!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: