Kārtējās ASV studentu čempionāta spēlēs pie uzvaras un neizšķirta tikuši Leksuperioras Lakers hokejisti, līdz ar to komanda nav piedzīvojusi zaudējumu jau astoņus mačus pēc kārtas.

Pirmajā mačā ar Alabamas Huntsville jau pirmajā periodā tika gūti seši vārti, bet visā spēlē Lakers svinēja uzvaru ar 6:1. Nākamajā vakarā vārtu guvumu bija krietni vien mazāk – katra komanda precīzi meta pa reizei, galu galā cīnoties neizšķirti 1:1. Abos mačos Lakers vārtus sargāja Niks Kosofs, katrā no tiem atvairot pa 22 metieniem.

Ventspilnieks Mareks Mitens komandas vārtos šajā sezonā stājies septiņos mačos, atvairījis 91% metienu un izcīnījis trīs uzvaras, no kurām viena bija sausā. Pēc pagājušās nedēļas nogales Lakers saglabā augsto 18. vietu čempionāta reitingā, bet WCHA konferencē ar 29 punktiem 16 spēlēs ir piektajā vietā.

Šonedēļ komandu gaida divas tikšanās viesos ar konferences līderi – Minesotas štata universitātes komandu, kuras rēķinā ir par desmit punktiem vairāk un kura reitingā šonedēļ pakāpusies par divām pozīcijām un ieņem sesto vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: