1. septembrī plkst. 11, piedaloties pilsētas domes priekšsēdētājam Aivaram Lembergam, domes vadībai un Latvijas Tenisa savienības pārstāvjiem, tiks svinīgi atklāts rekonstruētais Olimpiskā centra Ventspils tenisa korts ar diviem laukumiem.

Pēc tenisa korta atklāšanas notiks bērnu turnīrs U8 vecuma grupai, kurā piedalīsies ap 30 dalībnieku. Pateicoties jaunajā segumā ieklātajam amortizējošajam gumijas slānim, jaunie tenisa laukumi būs īpaši piemēroti tieši bērnu treniņiem un turnīriem, jo labāk aizsargās no traumu gūšanas. Izbūvēta arī jauna lietus ūdens novadīšanas sistēma un energoefektīvs apgaismojums, kā arī iegādāts jauns tenisa aprīkojums un uzstādītas jaunas tribīnes ar 150 sēdvietām.

Tenisa korts pēc pārbūves ir paplašināts, izbūvējot nepieciešamās drošības zonas, un ir atbilstošs starptautiskām prasībām. Kopējās tenisa korta pārbūves izmaksas ir 171 000 eiro.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    reku 29.08.2018, 13:18:16

    1.septembrī plkst. 11,piedaloties no pilsētas domes priekšsēdētāja pienākumu pildīšanas atstādinātajam deputātam Lembergam...
    Tālāk kā tekstā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: