Pie Olimpiskā centra „Ventspils” vieglatlētikas manēžas norisinājās virves vilkšanas kluba „Velkonis” 25 gadu jubilejas turnīrs, kurā piedalījās 10 komandas no 5 valstīm. Dalībnieki sacentās svara kategorijās līdz 720 kg, līdz 680 kg, kā arī MIX klasē līdz 600 kg.

Par uzvarētājiem svara kategorijā līdz 720 kg kļuva Velkonis/Ozoli apvienotā komanda, kuri pieveica savus pretiniekus visās deviņās apakšgrupas cīņās (27 punkti), bet finālā tika galā ar Saldus komandu (24 punkti pamatturnīrā). Trešaja vietā Fam Jenssens no Beļģijas (21), kas šogad tāpat svinēja 25. dzimšanas dienu.

Velkoņa vilcējiem izdevās uzvarēt arī sacensībās svara kategorijā līdz 680 kg (27), otrajā vietā Hagmolltrekkers no Nīderlandes (21), bet trešie - Stenungsunds no Zviedrijas (21). 600 kg MIX grupā startēja 4 komandas un par uzvarētājiem kļuva Saldus (12),finālā pieveicot Ozoli/Velkonis (6) komandu. Trešie Jelgavas novada vilcēji.

25 gadu laikā virves vilkšanas klubs “Velkonis” ir kļuvis arī par vienu no stabilākajiem un panākumiem bagātākajiem klubiem Ventspilī un Latvijā. Šo gadu laikā izcīnīti četri pasaules, divi Eiropas un sešdesmit trīs Latvijas čempiona tituli.

Sacensību atklāšanas ceremonijas laikā Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja 1. vietnieks sadarbības jautājumos Guntis Blumbergs pasniedza naudas balvas virves vilkšanas kluba “Velkonis” sportistiem Raimondam Kazakēvičam, Aino Gošam, Mārim Božem, Jurģim Rasam, Aināram Zablovskim un Naurim Zablovskim par izcīnīto 3. vietu pasaules čempionātā virves vilkšanā telpās svara kategorijā līdz 680 kg.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: